Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/9/2023 19:05:37


 Επισκέπτες Online: 565


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗ ΒΟΛΒΗ
04-09-2012
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗ ΒΟΛΒΗ


Λειτουργούν ήδη τρία Γραφεία Ανταποκριτών του ΟΑΕΔ σε Σταυρό, Νέα Απολλωνία και Αρέθουσα, τερματίζοντας τη χρόνια ταλαιπωρία των ανέργων

Τέλος στην ταλαιπωρία των δημοτών του δήμου Βόλβης, που μετακινούνταν έως τη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετηθούν σε θέματα που αφορούσαν τον ΟΑΕΔ, έβαλε η λειτουργία τριών Γραφείων Ανταποκριτών του Οργανισμού.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βόλβης Δημήτρη Γαλαμάτη, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση του δήμου με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, για τη σύσταση και λειτουργία Γραφείων Ανταποκριτών στα διοικητικά όρια του δήμου, με αρχικές αρμοδιότητες τις εγγραφές ανέργων, την ανανέωση του δελτίου ανεργίας και την έκδοση βεβαιώσεων ανεργίας. Στο επόμενο διάστημα οι κάτοικοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν για αιτήσεις επιδότησης τακτικής ανεργίας, καταχώρηση πληρωμής επιδόματος τακτικής ανεργίας, παροχές εκτός επιδότησης τακτικής ανεργίας κ.α.

Σε πρώτη φάση λειτουργούν τρία Γραφεία Ανταποκριτών του Ο.Α.Ε.Δ. και ορίστηκαν αρμόδιοι υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση του κοινού :

1) Για τις δημοτικές ενότητες Ρεντίνας και Αγίου Γεωργίου με έδρα το δημοτικό κατάστημα Σταυρού, ο υπάλληλος Γεώργιος Βενιώτης, τηλ. 23970 27535.

2) Για τις δημοτικές ενότητες Απολλωνίας, Μαδύτου και Εγνατίας με έδρα το δημοτικό κατάστημα Ν. Απολλωνίας, η υπάλληλος Ελένη Πιπιντάκου τηλ. 23933 30001.

3) Για τη δημοτική ενότητα Αρέθουσας με έδρα το δημοτικό κατάστημα Αρέθουσας, η υπάλληλος Ευανθία Μουρτζιλάκη, τηλ. 23953 30030.

Επιδίωξη του δήμου είναι η λειτουργία Γραφείων Ανταποκριτών Ο.Α.Ε.Δ. σε κάθε δημοτική ενότητα.

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης δήλωσε: «Επίκεντρο των επιλογών και των επιδιώξεών μας, είναι ο κάτοικος του δήμου μας. Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι άνεργοι που έχουν υποστεί δυσβάσταχτες επιπτώσεις, χρειάζεται ειδική μέριμνα ώστε να αποφευχθούν άσκοπες και επιβαρυντικές διαδικασίες. Τα Γραφεία Ανταποκριτών του Ο.Α.Ε.Δ. που ήδη λειτουργούν στο δήμο μας, θα προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες στους κατοίκους μας και θα αποδεσμεύσουν τους ανέργους μας από την μηνιαία υποχρεωτική διαδικασία ανανέωσης της κάρτας τους, κατά την οποία ήταν επιβεβλημένη η φυσική τους παρουσία στον Ο.Α.Ε.Δ στη Θεσσαλονίκη, δαπανώντας χρόνο και χρήμα».


Δήμος Βόλβης
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium