Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/7/2024 03:26:55Επισκέπτες Online: 501


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ
12-09-2012
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ

Με μεγάλη επιτυχία και την εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου, τελέστηκαν χθες βράδυ (10/09), τα εγκαίνια του περιπτέρου του Δήμου Λαγκαδά, στον υπαίθριο χώρο Α11 της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με το πέρας των εγκαινίων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης καλωσόρισε κοινό και επισήμους στο περίπτερο προβολής του Δήμου μας. Όπως τόνισε, είναι η δεύτερη χρονιά συμμετοχής του Δήμου Λαγκαδά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και είναι μια προσπάθεια ανάδειξης των φυσικών τοπίων, των ιστορικών μνημείων, των μοναδικών παραδόσεων, των ανθρώπων που ζουν, αγαπούν και παράγουν στον τόπο μας, κόντρα στην εσωστρέφεια που επιβάλλουν οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε. Ο κ. Δήμαρχος , δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, για την παρουσία και την αμέριστη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες της Διοίκησης.

Ο κ. Υπουργός χαιρετίζοντας με την σειρά του την προσπάθεια, επεσήμανε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη ένας Δήμος που αγκαλιάζει στους κόλπους του 47 πανέμορφα χωριά όπως ο νέος Δήμος Λαγκαδά, μένοντας ιδιαίτερα στις Ιαματικές Εγκαταστάσεις της Λουτρόπολης που όπως είπε αποτελούν μια όαση άγνωστη ακόμη σε πολλούς, σε απόσταση λίγων μόνο χιλιομέτρων από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher Obermaier, ο πρώην διαιτητής και σημερινός παράγοντας διαιτησίας του Μπάσκετ κ. Σταύρος Δουβής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Βάνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά και πλήθος επισκεπτών.


Δήμος Λαγκαδά 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium