Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/3/2024 19:27:22Επισκέπτες Online: 445


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΣΤΟΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
23-09-2010
ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΣΤΟΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Τρεις μνηστήρες, από τέσσερις που ήταν πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ρίχνονται στη μάχη για τη διεκδίκηση του καλλικράτειου δήμου Βόλβης που συγκροτείται από τους δήμους Αγίου Γεωργίου, Μαδύτου, Αρέθουσας, Απολλωνίας, Ρεντίνας και Εγνατίας.

Αντίπαλοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είναι ο νυν δήμαρχος Αγίου Γεωργίου Άγγελος Φραντζής, που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά αυτή τη φορά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Γαλαμάτης και η Βάσω Πολυζωίδου ως επίσημη υποψηφιότητα του ΚΚΕ.
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τον δήμο Βόλβης είχε εκδηλώσει και ο πρώην δήμαρχος Ρεντίνας Γιώργος Στοΐτσας, αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του.
Και ενώ οι υποψηφιότητες στον νέο δήμο έχουν κλειδώσει, η μάχη των εκλογών φουντώνει μέρα με τη μέρα, με τους υποψηφίους δημάρχους να προχωρούν σε συνεργασίες και συμμαχίες.
Τον δήμαρχο Αγίου Γεωργίου και εκ νέου υποψήφιο κ. Φραντζή υποστηρίζουν οι νυν δήμαρχοι Απολλωνίας και Μαδύτου Γιάννης Αλμαλόγλου και Βλαδίμηρος Όχουνος, αντίστοιχα, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις των γειτονικών δήμων. “Ως παράταξη είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη. Θεωρώ ότι θα διεξαχθεί ένας καλός αγώνας για τη διεκδίκηση του νέου δήμου”, τόνισε ο κ. Φραντζής, ο οποίος σκοπεύει να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του εντός των επόμενων ημερών.

Σε ετοιμότητα ο Δ. Γαλαμάτης

Έτοιμος να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του δηλώνει και ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Βόλβης κ. Γαλαμάτης. Με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ συμπορεύονται η νυν δήμαρχος Αρέθουσας Άννα Βασιλειάδου, ο πρώην δήμαρχος Αρέθουσας Γιάννης Μυλωνάς και ο επικεφαλής παράταξης Σάκης Τσαγκάρης. Σύμφωνα με τον κ. Γαλαμάτη, στον συνδυασμό συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία όμως σκοπεύει να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών. Ο υποψήφιος δήμαρχος αυτές τις μέρες οργώνει την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους πολίτες.

Της Φανής Σοβιτσλή απο τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium