Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 23:19:28Επισκέπτες Online: 508


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΔΗΛΩΣΕ Ο Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
23-09-2010
"ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΔΗΛΩΣΕ Ο Ι. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Με τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου χθες στις 7 το βράδυ ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος του νέου καλλικράτειου δήμου Λαγκαδά Ιωάννης Καραγιάννης με το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" μπαίνει στην τελική ευθεία της προεκλογικής του  εκστρατείας. 

Ο Γιάννης Καραγιάννης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μίλησε για τα έργα της τελευταίας οκταετίας αλλά και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Νέα Πορεία»,
της οποίας είναι επικεφαλής κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, υπό το πρίσμα του Καλλικράτη.

Εξω απο το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου συγκεντρώθηκε απο νωρίς πλήθος κόσμου, ενώ το παρών έδωσαν και οι δήμαρχοι Κορώνειας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Βερτίσκου Χαράλαμπος Ασλανίδης και Λαχανά Παντελής Πάσχος. Επίσης, παρεβρέθηκαν βουλευτές της Β' Θεσσαλονίκης, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης του Καραγιάννη, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος δημοτών.

«Ο Καλλικράτης θα μας οδηγήσει σε διοικητικό αδιέξοδο»
Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους της πόλης χθες το μεσημέρι, ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στη θέση του απέναντι στον Καλλικράτη υποστηρίζοντας ότι οι δήμοι θα βρεθούν σε διοικητικό αδιέξοδο. «Είμαι πολύ προβληματισμένος με την νέα αυτή διοικητική μεταρύθμιση», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στα οκτώ χρόνια διοίκησης του δήμου Λαγκαδά από τον ίδιο. «Εργαστήκαμε σκληρά για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Διεκδικήσαμε με επιτυχία πόρους από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιήσαμε το πρόγραμμα μας, χωρίς να επιβαρύνουμε τον συνδημότη με καμία πρόσθετη δαπάνη», είπε ο κ. Καραγιάννης. Μάλιστα, αναφέρθηκε επιγραμματικά σε ορισμένα έργα, που υλοποίησε η διοίκηση του δήμου, όπως η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και δικτύου όμβριων υδάτων στην πόλη του Λαγκαδά, η κατασκευή έξι νέων σχολείων και δημοπράτηση άλλων τεσσάρων στους επόμενους μήνες, η αντικατάσταση όλων των παλαιών δικτύων ύδρευσης στα Δ.Δ Καβαλαρίου, Κολχικού και Λαγυνών κ.α..
Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι η οκτάχρονη εμπειρία του στη διοίκηση ενός μεγάλου δήμου, του δίνει σήμερα το δικαίωμα να διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του. «Εγγυόμαστε το σταθερό και σίγουρο τιμόνι στον νέο δήμο Λαγκαδά», κατέληξε.

Εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium