Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/3/2024 16:18:51

Επισκέπτες Online: 396


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
23-11-2012
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ


Διευκρινιστικές απαντήσεις σχετικά με το κόστος των δύο συναυλιών Β. Παπακωνσταντίνου και Μ. Χατζηγιάννη έδωσε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Γ. Σεπιάδης κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Δ. Ράβναλη.

Ο κ. Σεπιάδης ανέφερε πως η συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στα Λουτρά κόστισε στο δήμο περίπου 23.000€, ποσό που καλύφθηκε πλήρως από τα εισιτήρια, ενώ απέφερε και έσοδα περίπου 2.000€ στο δήμο. Συγκεκριμένα, για τη συναυλία του Παπακωνσταντίνου πουλήθηκαν στην προπώληση 3.000 εισιτήρια των 5€ και 750 εισιτήρια των 10€, αποφέροντας στο δήμο έσοδα της τάξης των 22.500€, ενώ μαζί με τις χορηγίες από διάφορες επιχειρήσεις τα έσοδα έφτασαν τις 25.000€. Ο κ. Σεπιάδης τόνισε επίσης πως τις προηγούμενες χρονιές οι συναυλίες που γίνονταν κατά τη διάρκεια των «Μυγδονίων» με ελεύθερη είσοδο, επιβάρυναν με αρκετές χιλιάδες ευρώ το δήμο, ενώ στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν και έσοδα για το δήμο, όπως και για τα Λουτρά από την κατανάλωση στο αναψυκτήριο.

Η συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη που θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά στις 2 Δεκεμβρίου θα κοστίσει περίπου 26-27.000€, ενώ η διοίκηση της ΔΗΚΕΛ ευελπιστεί πως και αυτή τη φορά το κόστος της συναυλίας θα καλυφθεί πλήρως από τα εισιτήρια, ενώ όφελος θα έχουν και πολλοί επαγγελματίες του Λαγκαδά που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια των 5€ για τη συναυλία της Κυριακής, ενώ όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήρια, θα χρειαστεί να καταβάλλουν 10€ στην είσοδο των Λουτρών.

Που θα βρείτε εισιτήρια

Στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ, στις καφετέριες του Λαγκαδά (Greco, Belle Epoque, Allegro, Café Café, Mondo, ΑΚΡΗ, Loco, Silver, Queen, M Bar) και στη μπουγάτσα «Θείος Βάνιας».

Στη Θεσσαλονίκη στα PUBLIC (Τσιμισκή 25 και MEDITERRANEAN COSMOS) και στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (πλατεία Αριστοτέλους με Τσιμισκή).

Στα χωριά: Αγ. Βασίλειος (Ανθη – Φυτά Κατερίνα), Ανάληψη (καφέ Rock and Ball), Λαχανάς (καφέ πλατείας), Σοχός (Nitro), Ασκός (ζαχαροπλαστείο), Ασσηρος (Play Room), Κρυονέρι (σούπερ μάρκετ Αριστον).

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium