Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:25:33Επισκέπτες Online: 428


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ
23-09-2010
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010, στις 19.30, θα παρουσιάσει στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, έδρα του νέου δήμου Βόλβης, την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του, στο κέντρο «Λιμάνι» (λιμένας Σταυρού).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Πολυσυλλεκτικό αναμένεται να είναι το ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσει την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης. Η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του θα ανακοινωθεί στο Σταυρό, έδρα του νέου «Καλλικράτειου» δήμου και έχει συμβολικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη θα ονομάζεται «Νέος δήμος, Νέα αρχή» και θα απαρτίζεται από άφθαρτους, φιλόδοξους ανθρώπους, που έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά και έχουν «κολλήσει» ένσημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Στενοί του συνεργάτες σημειώνουν ότι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα διεκδικήσουν και θα φέρουν πόρους στο δήμο Βόλβης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους παρέχει ο «Καλλικράτης». Από τα ηχηρά ονόματα του συνδυασμού  θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατάγεται από το Σταυρό και δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να προσφέρει στον τόπο του, δείχνοντας τα μυστικά του αθλήματος στα νέα παιδιά.

 Και με τη στήριξη του τοπικού… ΠΑΣΟΚ

Πέρα από το «δυνατό» ψηφοδέλτιο, ο Δ. Γαλαμάτης προχωρά έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Μαζί του έχει συνταχθεί σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Αρέθουσας, ο πρώην δήμαρχος Απολλωνίας Γιώργος Μάγκος και η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Σταυρό.

Στο δρόμο για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης προχωρά με πρόγραμμα. Όχι 100 ημερών, όπως διευκρινίζει σε κάθε ευκαιρία, αλλά βάσει συγκεκριμένου πλάνου το οποίο εκτιμά πως θα πετύχει το στόχο του. Μιλώντας προ μηνών στους δημοσιογράφους, είχε τονίσει πως οι βασικές προτεραιότητες που έθεσε, όταν αποφάσισε να «κατέβει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν δυο. Πρώτον η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής, για το οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια και δεύτερον η αξιοποίηση του υπαρκτού πλούτου ο οποίος πρέπει να αναδειχθεί. «Ο νέος δήμος Βόλβης διαθέτει “χρυσάφι” που πρέπει να το αναδείξουμε και κατ’ επέκταση να το αξιοποιήσουμε» είχε σημειώσει την ημέρα που γνωστοποιούσε την υποψηφιότητα του και αυτό συνεχίζει να πιστεύει ακόμα και σήμερα. Συμπλήρωσε δε πως ο νέος δήμος «μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, όπως για παράδειγμα με πολιτικές εναλλακτικών και αλληλοϋποστηριζόμενων μορφών τουρισμού (ιαματικός, θρησκευτικός, αγροτουρισμός κλπ)».

Υπεράνω κομμάτων

Το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλαμάτη θα είναι πολυσυλλεκτικό και δεν θα περιορίζεται από κομματικά στεγανά. Χωρούν όλοι όσοι έχουν τα ίδια όνειρα με εκείνον για την ανάπτυξη του τόπου τους, πέρα από πολιτικές απόψεις και πιστεύω. Όπως αναμένεται να πει «είναι ώρα ευθύνης για όλους» και θα απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης ενόψει του δύσκολου ταξιδιού που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου.

Του Χρήστου Τσαλικίδη από την εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium