Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:26:49Επισκέπτες Online: 412


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΔΡΕ
01-10-2010
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΔΡΕ
 
                          ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
 
 
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθούν με το νέο νόμο «Καλλικράτη», αφού ήταν ένα πάγιο αίτημα της ΚΕΔΚΕ για διοικητική μεταρρύθμιση που διατυπώνονταν σε κάθε συνέδριό της. Η επιτυχία του νέου θεσμού εξαρτάται από τη θέληση και την εργατικότητα των ανθρώπων που θα κληθούν να τον υπηρετήσουν. Παράλληλα όμως έχει μεγάλη σημασία  η  ποιότητα του πρωτογενούς υλικού των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, η φώτιση, η γνώση και η εσωτερική ηθική των ανθρώπων που θα ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου. Πόσο εύκαμπτοι ή όχι θα είναι. Αυτά είναι ερωτήματα αλλά και προκρήματα που πρέπει να απασχολούν όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.
       Με βασικές αρχές της αντίληψής μου για την τοπική αυτοδιοίκηση την εντιμότητα, τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια, την αποτελεσματικότητα, την αξιοκρατία και τη διάθεση προσφοράς στρατεύομαι σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Λαγκαδά ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
       Στόχος μας είναι ένας ισχυρός αποκεντρωμένος Δήμος με ισόρροπη ανάπτυξη και ίσες ευκαιρίες για όλους. Κατά τη γνώμη μου πρέπει ο Δήμαρχος και η διοίκηση να υπηρετούν το Δήμο και τους δημότες και όχι ο Δ ήμος να υπηρετεί να υπηρετεί το Δήμαρχο και τους συμβούλους του.Αν συμβαίνει το δεύτερο αυτό είναι καταστροφικό.
       Στις προσεχείς εκλογές οι συνδυασμοί δεν πρέπει να είναι αντίπαλοι,συνοδοιπόροι πρέπει να είναι σε μια κοινή προσπάθεια για ένα κοινό σκοπό: Την ευημερία και την ισόρροπη ανάπτυξη του διευρυμένου δήμου Λαγκαδά του τόπου μας και του τόπου όπου θα ζήσουν οι μελλοντικές γενιές μας. Γι’ αυτό απαιτείται ήρεμη ιδεολογική αντιπαράθεση επιχειρημάτων, όχι στο όνομα της ανάληψης της διοίκησης, αλλά στο όνομα του σωστού προγραμματισμού και της κοινής λογικής.Τι συμφέρει δηλαδή και τι ωφελεί τους πολλούς και όχι τους λίγους. Όχι στη λογική των αντιπαραθέσεων που διχάζουν τον κόσμο. Οι δημότες είναι ώριμοι και μπορούν να κρίνουν και να αποφασίσουν.Τους τελευταίους τέσσερις μήνες επισκεφθήκαμε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαγκαδά ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ τα περισσότερα χωριά του Δήμου μας. Διαπίστωσα την αγωνία για το αύριο, την ανασφάλεια και τις προσδοκίες των απλών ανθρώπων. Ο κόσμος του Δήμου έχει αποφασίσει. Θέλει δικαιώματα και δουλειά για όλους και όχι προνόμια σε λίγους και ημέτερους. Διαπίστωσα επίσης ότι η αλλαγή της σελίδας έχει αρχίσει. Η εναλλαγή εξάλλου των παρατάξεων και προσώπων στη Διοίκηση του Δήμου είναι θετικό στοιχείο και αναγκαίο για τη βελτίωση της δημοκρατίας.                            
 
 
                                                                     Φιλικά
                                                           Γιώργος Ασδρές
                                                        Συνταγματάρχης ε.α
                                           Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο κ. Γεώργιος Ασδρές συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με το συνδυασμό "ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ" με υποψήφιο δήμαρχο τον. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium