Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 20:22:06Επισκέπτες Online: 480


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Συνδημότες και συνδημότισσες,
Σε ένα περίπου μήνα καλείστε να λάβετε μια κρίσιμη για τον τόπο μας απόφαση.
Ο νέος δήμος Λαγκαδά ή θα οργανωθεί και θα ξεκινήσει τη νέα του πορεία με γερά θεμέλια και με προοπτική ανάπτυξης και προόδου ή θα βαλτώσει στα σημερινά δεδομένα του παλιού δήμου Λαγκαδά.
Το εγχείρημα του Καλλικράτη είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και ελπιδοφόρο, αρκεί να υπηρετηθεί από ανθρώπους που πιστεύουν σ΄ αυτό, πιστεύουν στη νέα διοικητική οργάνωση της χώρας και έχουν την ικανότητα και τη θέληση να την υπηρετήσουν, και όχι σε ανθρώπους που την αμφισβητούν και πιθανόν να την υπονομεύσουν.
Εμείς, η δημοτική παράταξη «Πάμε μπροστά - όλοι μαζί» έχουμε αποφασίσει να δώσουμε έναν καθημερινό, άοκνο αγώνα για την επιτυχίας αυτής της νέας διοικητικής οργάνωσης της χώρας, γιατί πιστεύουμε ότι στα πλαίσια αυτής μπορεί να αλλάξει οριστικά η μοίρα του τόπου μας.
Από την εγκατάλειψη και το μαρασμό, θέλουμε να οδηγήσουμε το νέο δήμο Λαγκαδά και τους κατοίκους του στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την προκοπή.
Έχουμε τη θέληση, έχουμε την ικανότητα, διαθέτουμε το κατάλληλο στελεχιακό δυναμικό για να τα καταφέρουμε.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά
Δημήτρης Ράβναλης
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΝΑΛΗ
Γεννήθηκα στην Ασσηρο, όπου και τελείωσα τη στοιχειώδη εκπαίδευση. Αποφοίτησα από τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων του τμήματος Λογιστών.
Στη διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα έντονη δράση συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και αγωνιζόμενος για γενικότερα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.
Παρακολούθησα πολλά σεμινάρια σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Δημόσιας Διοίκησης, που ήταν συναφή με τις σπουδές μου και την επαγγελματική μου καριέρα.
Εργάστηκα για 10 χρόνια στην Οικονομική Διεύθυνση της ΕΛΒΟ και ειδικότερα στο τμήμα προϋπολογισμού - κοστολόγησης (προυπολογιστικό – απολογιστικό κόστος).
Από το 1997 έως και σήμερα εργάζομαι στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσίας (ΔΥΟ) και την περίοδο 2003 – 2005 διετέλεσα προιστάμενος του τμήματος Φορολογίας Εισοδήματος.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας μου ήμουν ενεργό και δραστήριο μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος και είχα πάντοτε έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία και δράση.
Το 2006 εκλέχτηκα δήμαρχος του Δήμου Ασσήρου με ποσοστό 59% του εκλογικού σώματος. Είμαι μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του παιδικού σταθμού του Δήμου Ασσήρου.
Είμαι παντρεμένος με την Λιακοπούλου Αικατερίνη και έχω δύο παιδιά, την Ελισάβετ και τον Μιχάλη. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium