Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:42:28Επισκέπτες Online: 442


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
14-10-2010
Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Με το συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη

Ο Δημήτρης Χρηστίδης αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη
. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες Νομαρχιακές Εκλογές είχε εντυπωσιακά ποσοστά σε όλη τη Β' Θεσσαλονίκης και εκλέχτηκε τόσο Νομαρχιακός Σύμβουλος, όσο και Επαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Βούλας Πατουλίδου. Ο Δημήτρης Χρηστίδης, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα ήταν στο εξωτερικό για ιατρικό συνέδριο και απουσίαζε από την ανακοίνωση των ονομάτων του συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη δήλωσε για την υποψηφιότητα του στο lagadas.net:  

"Αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Μάρκο Μπόλαρη καθώς θεωρώ ότι το πρόγραμμα του επενδύει στο νέο καλλικρατικό πλαίσιο και ενισχύει την περιφερειακή αυτοδιοικητική δράση. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μου η οποία ζει με το μεγάλο πρόβλημα του αφανισμού της Λίμνης Κορώνειας. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω τα μέγιστα στη διαμόρφωση ενός πλαισίου ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσα από έργα ενίσχυσης των περιφερειακών υποδομών που πραγματικά το έχουν ανάγκη, και όχι με φωτογραφικές απ' ευθείας αναθέσεις. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και την συνάντηση των αθλητικών σωματείων του τόπου μας  για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα που θα αγγίζει πραγματικά τα προβλήματά τους."


Η αποδοχή που τυγχάνει ο Δημήτρης Χρηστίδης είναι πολύ μεγάλη και στον χώρο του αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ, ενώ ήδη 17 αθλητικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει την στήριξη τους. Αυτό βέβαια οφείλεται στην αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει λόγω της τεράστιας συμμετοχής του ως πρόεδρος στην καταξίωση του Ερμή Λαγκαδά ο οποίος αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ, όντας η μικρότερη πληθυσμιακά περιοχή που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δημήτρης Χρηστίδης βραβεύτηκε για τη μεγάλη του προσφορά στο χώρο του αθλητισμού ενώ το 2008 ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος ερασιτεχνικός παράγοντας του αθλητισμού στην πόλη μας. Βέβαια η επαγγελματική του ιδιότητα - Χειρουργός Ορθοπεδικός - είναι αυτή μέσα από την οποία έχει αποκτήσει τεράστιους δεσμούς τόσο με τον αθλητικό χώρο, όσο και με την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης (είναι γιατρός στο ΙΚΑ Ευόσμου) όσο και με την Επαρχία Λαγκαδά (διατηρεί ιατρείο στον Λαγκαδά). 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium