Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 18:39:23


    Επισκέπτες Online: 649


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ
20-04-2013
ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ


Του Πασχάλη Μητρακούδη

Τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει αύριο η Δόξα Αρετής που θα διαγωνιστεί απέναντι στην AE Πολυδενδρίου.

 Η άνοδος στην Α1 κατηγορία είναι το στοίχημα που έχουν βάλει παίκτες, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας της Δόξα Αρετής Γιώργος Προκοπίδης, που ήταν παρόν σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα, δημιουργώντας ένα θερμό κλίμα νίκης, γεγονός που ανέβασε την ψυχολογία των παικτών για την πολυπόθητη άνοδο.

Ο ρόλος του προέδρου

Η αγάπη του Γιώργου Προκοπίδη για το χωριό καταγωγής των γονέων του, την Αρετή, αλλά και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό στους αθλητικούς κύκλους. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του συζητιέται έντονα όχι μόνο μεταξύ των αθλητικών παραγόντων, αλλά και μεταξύ πολιτικών κύκλων για την κίνηση που έκανε προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να προτείνει για επένδυση μεγάλη παραθαλάσσια έκταση στη Χαλκιδική, που ανήκει στην κατοχή του. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο για τον 44χρονο Γιώργο, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει χαμηλό προφίλ στην κοινωνική του ζωή, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί μεγάλη επαγγελματική δράση ως διευθυντής  του Συνεταιρισμού Φοροτεχνικών Ελλάδας τα τελευταία 19 χρόνια. Οι σχέσεις που διατηρεί με τον δήμαρχο Λαγκαδά Ι. Αναστασιάδη χαρακτηρίζονται κάτι περισσότερο από άριστες, με τον δήμαρχο να έχει δεχτεί πολλές φορές τις συμβουλές του σε θέματα του δήμου, λόγω της μεγάλης εμπειρία που διαθέτει ο Προκοπίδης ως παλιός πρόεδρος του πρώην δήμου Βερτίσκου, αλλά και υποψήφιος δήμαρχος Βερτίσκου. Αριστες σχέσεις διατηρεί και με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου, όπως και με όλους τους πολιτικούς παράγοντες της επαρχίας Λαγκαδά και στελέχη ποδοσφαιρκών ομάδων της περιοχής. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις υψηλές γνωριμίες του με πρόσωπα του πολιτικού και αθλητικού χώρου, να καταφέρει να κάνει ένα από τα μικρότερα χωριά του δήμου Λαγκαδά, όπως είναι η Αρετή, να ακούγεται παντού τα τελευταία χρόνια και την ομάδα να φέρνει τις επιτυχίες την μία πίσω από την άλλη.
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium