Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 20:56:55Επισκέπτες Online: 518


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΤ. ΣΙΣΚΟΥΔΗΣ: ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΑΣΔΡΕ
01-05-2013
ΣΤ. ΣΙΣΚΟΥΔΗΣ: ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΑΣΔΡΕ


Απάντηση στην επιστολή του συμπαραστάτη του δημότη κ. Ασδρέ: ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΣΚΟΥΔΗ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ

Θέμα: Εκ νέου γνωστοποίηση και αίτημα ανάκλησης καταγγελίας υπ. αριθ. 13/2013 του Συμπαραστάτη του Δημότη

Από το Γραφείο του Αντιδημάρχου, σε απάντηση της ανακοίνωσης του Συμπαραστάτη του Δημότη που δόθηκε στη δημοσιότητα, με ημερομηνία 18-04-2013, διευκρινίζονται τα παρακάτω προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Α. Σισκούδη, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Ασσήρου κ. Μ. Γιαπουτζή και εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Ασσήρου κ. Σ. Δημητριάδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν για πρώτη φορά επισήμως τα αιτήματα που αφορούν πιθανές μετατροπές των γραμμών του ΟΑΣΘ στην περιοχή, συζητήθηκαν οι πιθανές λύσεις και διαμορφώθηκε η τελική επιχειρηματολογία. Το συγκεκριμένο αίτημα διαβιβάστηκε στον ΟΑΣΘ, ο οποίος είναι και καθόλα αρμόδιος για την διενέργεια είτε την τροποποίηση των σχετικών δρομολογίων, ώστε να διερευνήσει την δυνατότητα ή μη των αιτούμενων τροποποιήσεων.

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων διευκρινίζουμε για μία ακόμη φορά πως ουδέποτε πριν την παραπάνω συνάντηση δεν υπήρξε γραπτό αίτημα από τους Συλλόγους Γονέων, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν εκ νέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης και οι εκπρόσωποί τους, εκφράζοντας επίσης τη δυσαρέσκεια τους για την σχετική καταγγελία του Συμπαραστάτη του Δημότη, την οποία ουδέποτε αυτοί αιτήθηκαν. Τέλος κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η εκ νέου αποστολή ανακοίνωσης από το Γραφείο του Αντιδημάρχου προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τους εμπλεκομένους και εκ νέου αίτημα ανάκλησής της.

Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί, το ύφος και το περιεχόμενο της τελευταίας επιστολής του Συμπαραστάτη του Δημότη κ. Ασδρέ, οι περιγραφές δηλαδή ασαφών προφορικών συζητήσεων, ή και οι ισχυρισμοί γεγονότων που εμπλέκουν αόριστα ανθρώπους, εργαζομένους και αιρετούς, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν μόνο από τον υπογράφοντα της επιστολής και που ο κάθε αναγνώστης μπορεί εύκολα να προσβάλει, θυμίζουν συζητήσεις "καφενείου", δεν απαντούν διόλου στα επιχειρήματα της τελευταίας επιστολής μας, -ούτε καν οι άτοπες υποδείξεις του- δεν αρμόζουν στο θεσμικό μας ρόλο και το κυριότερο, δεν στοχεύουν στην επίλυση προβλημάτων, παρά στην δημιουργία εντυπώσεων. Άλλωστε ενημερώνουμε για άλλη μια φορά τον Συμπαραστάτη του Δημότη πως το πεδίο δραστηριότητας μας, είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι οι αίθουσες Στρατοδικείων.

Συμπερασματικά θεωρούμε ότι ο Συμπαραστάτης του Δημότη παραμένει εκτεθειμένος απέναντι στο Γραφείο μας αλλά και στους Συλλόγους Γονέων σχετικά με την Καταγγελία υπ. αριθ. 13/2013, η οποία συνεχίζει να παραμένει αίολη, και ζητούμε εκ νέου την ανάκλησή της με σχετική έγγραφη ανακοίνωσή του.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΙΣΚΟΥΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium