Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 06:11:55Επισκέπτες Online: 395


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ


ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ ΣΑΡΑΝΤΗ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
"
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ "
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΚΟΥ
 
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 1981. Κατάγομαι από την Ασσηρο και την ‘Οσσα. Είμαι ο πρωτότοκος γιος του Ιωάννη και της Μάρθας Kαρβουνίδη. Η οικογένεια μου δραστηριοποιείται στο χώρο της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και του εμπορίου κρεάτων.  
Αποφοίτησα από το 1ο λύκειο Ηλιούπολης το 1998. Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, ανέπτυξα έντονη δράση με ενεργή συμμετοχή στα μαθητικά δρώμενα. 
Είμαι πτυχιούχος Marketing από το KingstonUniversity του Λονδίνου σε συνεργασία με το ICBS.
Από το 2004, οπού τελείωσα και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις δραστηριοποιούμε στον χώρο του Λαγκαδά μέσω της γεωργοκτηνοτροφικής μου επιχείρησης. Αυτό με έκανε να δεθώ με τα προβλήματα του κλάδου μου, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες στην τοπική κοινωνία.
Ένας σημαντικός παράγοντας που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι το γεγονός πως ο Γεώργιος Ρόκος που ηγείται του συνδυασμού έχει αποδείξει έμπρακτα μέσω του προσωπικού του, επαγγελματικού και πολίτικου του βίου πως είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, παραγωγικός και πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να φέρει εις πέρας μια ηθική και χρηστή διοίκηση με διαφάνεια και αξιοκρατία.
 Στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών στον νεοσύστατο Δήμο του Λαγκαδά, δηλώνω παρόν, βάζω απέναντι μου όλους αυτούς που οδήγησαν τον τόπο μας στη σημερινή μίζερη πραγματικότητα και συμμετέχω στο πλευρό του Γιώργου Ρόκου, για: 
·      Την ομαλή συνένωση του Δήμου Λαγκαδά.
·      Την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων οι οποίοι χρόνια τώρα μένουν στο περιθώριο και περιορίζουν την τοπική ανάπτυξη και οικονομία.
·      Την υποστήριξη των γεωργών και κτηνοτρόφων.
·      Την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.
·      Τη δημιουργία τοπικών οργανισμών ασφάλειας, πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
 
Τιμή μου να υπηρετήσω τον Δήμο μου, το μέλλον είναι στα χέρια μας.
 
Για επικοινωνία: τηλ. 6944 283 588
                             e-mail: sarantis21@yahoo.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium