Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/5/2024 17:38:45Επισκέπτες Online: 508


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γ. ΚΥΡΑΝΟΥ: «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΤΑΙΕΙ»
17-05-2013
Γ. ΚΥΡΑΝΟΥ: «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΤΑΙΕΙ»


Στην εφημερίδα MetroSport μίλησε ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Κυράνου για το θέμα της παραίτησης του. Το κείμενο της εφημερίδας αναφέρει τα εξής:

Ραγδαίες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στο δήμο Λαγκαδά με αποκορύφωση την χθεσινή παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γιώργου Κυράνου. Ο ίδιος έκανε γνωστή την παραίτησή του στο δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη μέσω ανακοίνωσης. Επίσης, σε δηλώσεις του στη «Μ» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο δήμαρχος μου έδωσε την αρμοδιότητα του αντιδημάρχου χωρίς όμως να μου δώσει δικαιοδοσίες. Αισθάνθηκα σαν διακοσμητικό στοιχείο και παραιτούμαι. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλοι με το δήμαρχο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσω κι αυτό, δεν έχω την ανάγκη. Δυστυχώς το περιβάλλον του δημάρχου κάνει ανόητα πράγματα και είναι αυτό που με απομάκρυνε από τη θέση του αντιδημάρχου. Δεν δίνουν βάρος στον αθλητισμό και αυτό με ενοχλεί πολύ», κατέληξε ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος, που συνεχίζει ως απλός δημοτικός σύμβουλος.

Οι ομοιότητες με τα λόγια του Γ. Κολασίδη

Πριν μερικούς μήνες αντιδήμαρχος γηπεδικών εγκαταστάσεων ήταν ο Γιάννης Κολασίδης, ο οποίος μάλιστα την περασμένη Κυριακή μίλησε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Από την κερκίδα στο γήπεδο» της Εγνατία και είχε καταφερθεί σκληρά εναντίον του δημάρχου, ο οποίος τον είχε αποπέμψει. Μάλιστα ο κ. Κολασίδης μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως άλλα έργα ανακοίνωσαν στους δημότες πως θα γίνουν και τελικά από εκείνα έγιναν λιγότερα, ενώ όταν προσπάθησε (όπως υποστήριξε) να κάνει τα υπόλοιπα, τα λεφτά είχαν πάει αλλού. Σε κάποιο βαθμό λοιπόν οι δύο άντρες αναφέρθηκαν σε πανομοιότυπα πράγματα, κάτι που σίγουρα μόνο τυχαίο δεν είναι.

METROSPORT


Διαβάστε σχετικά θέματα από το lagadas.net:ΤΑ "ΒΡΟΝΤΗΞΕ" ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΚΥΡΑΝΟΥ

ΛΑΒΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Ο ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium