Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 21:41:59Επισκέπτες Online: 448


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
22-05-2013
ΣΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ


«Παγωμένα» θα είναι και φέτος, όπως και πέρυσι, τα τροφεία που καλούνται να πληρώσουν οι γονείς στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Λαγκαδά.

 
Του Πασχάλη Μητρακούδη

Με τιμές που ξεκινούν από 60 ευρώ μηνιαίως, η ΥΚΠΠΑΠ Δήμου Λαγκαδά ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Μαϊου να δέχεται αιτήσεις για εγγραφές, οι οποίες μπορούν να κατατίθενται μέχρι και τις 5 Ιουλίου στα κτίρια των δημοτικών παιδικών σταθμών τις εργάσιμες ημέρες.

Στη χαμηλότερη κατηγορία τροφείων κατατάσσονται οι γονείς με εισόδημα έως 15.000€ με το ύψος των τροφείων να καθορίζεται στα 60€ το μήνα. Για εισοδήματα από 15.001€ και έως 25.000€ το ποσό των τροφείων καθορίζεται στα 80€, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να κληθεί να καταβάλει κάποια οικογένεια είναι τα 100€ το μήνα για εισοδήματα από 35.000€ και πάνω. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για τις πολύτεκνες, τρίτεκνες, μονογονεϊκές και οικογένειες με μέλος ΑΜΕΑ, όπου παρέχεται έκπτωση 50%, ενώ για τα ορφανά νήπια και από τους δύο γονείς και τις άπορες οικογένειες, η φοίτηση παρέχεται χωρίς κανένα κόστος. Έκπτωση 50% προβλέπεται και για το δεύτερο παιδί, ενώ 30€ μηνιαίως θα χρειαστεί να καταβάλουν τα νήπια που θα φοιτήσουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κριθιάς και Σοχού, ανεξαρτήτως κριτηρίων.

Η καταβολή των τροφείων ξεκινά από τις 1 Σεπτεμβρίου 2013 και είναι υποχρεωτική, ακόμη και αν το νήπιο απουσιάζει κάποιες μέρες το μήνα από τον παιδικό σταθμό.

Δικαιολογητικά για την εγγραφή

Για την εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Λαγκαδά, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση ενδιαφερόμενου (έντυπα χορηγούνται από το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό)

Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους.

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της τελευταίας καρτέλας του βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του βιβλίου απασχολουμένου προσωπικού της επιχείρησης στη σελίδα που είναι γραμμένο το όνομα του συγκεκριμένου εργαζομένου.

Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (MANTOUX).

Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.

Υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων, ενοίκια, προβλήματα καθώς και οι λόγοι εγγραφής του παιδιού στον Παιδικό Σταθμό.

Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας.

Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του πατέρα ή της μητέρας.

Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνετε ονομαστικά τα αρμόδια πρόσωπα που θα παίρνουν το παιδί κατά την αποχώρησή του από τον Παιδικό Σταθμό.

Εξαιρούνται τα ανήλικα άτομα.

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των ανωτέρω, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για την επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του παιδιού. 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium