






Επισκέπτες Online: 509
Λίστα Ενημέρωσης |

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
|
|
 |
|
17-10-2010
ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ - ΜΑΙΜΟΥ
Ο λόγος για έναν 46χρονο, ο οποίος από το 2008 παρουσιαζόταν ως συνεργάτης ελβετικής πλην όμως ανύπαρκτης τράπεζας, ιδιοκτήτης χρηματοοικονομικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη και οικονομικός σύμβουλος και έπειθε τα θύματά του να του εμπιστεύονται τα χρήματα τους για επενδύσεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα θύματα είναι ένας πατέρας και ο γιος του τους οποίους εξαπάτησε και τους έπεισε να τον πληρώσουν, προκειμένου να εξασφαλίσει κονδύλια από την Ε.Ε. για να επεκτείνουν την επιχείρηση τους που έχει έδρα το Λαγκαδά.
Βεβαιωμένα κέρδη του 46χρονου μέχρι στιγμής είναι 73.000 ευρω. Οι Αρχες εξετάζουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του 46χρονου, κυριως από την περιοχή της Καβάλας.
|
|
ALBUM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
|