Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 15:02:19


    Επισκέπτες Online: 1429


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 37
29-06-2013
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 37Στην Περιφέρεια ο Καραγιάννης

Μπορεί δεξιά και αριστερά να ακούγεται ότι ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά θα διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχιακή καρέκλα, ωστόσο, ο ίδιος, όπως φαίνεται, έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα. Το όνομα του πρώην δημάρχου έχει πέσει πολλές φορές στα τραπέζια των καφενείων του Λαγκαδά, αν και ο ίδιος έχει διαμηνύσει στους δικούς του ανθρώπους ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Όπως μάθαμε ο πρώην δήμαρχος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

 


Του πρότεινε να παραιτηθεί
«Αν δεν μπορεί ο κ. Καραγιάννης λόγω υποχρεώσεων να παραβρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια, ας παραιτηθεί να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος» ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Γεωργουδάκης. Η αλήθεια είναι ότι λόγω υποχρεώσεων της ΚΕΔΕ ο Γ. Καραγιάννης είναι κάθε τρεις και λίγο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στη χάση και στη φέξη στα δημοτικά συμβούλια. Αφού πλέον οι σύμβουλοι της παράταξής του θεωρούν δεδομένη την απουσία του από τα συμβούλια, με αποτέλεσμα να εκπλήσσονται όταν παρευρίσκεται.

Ετοιμοι για καβγά

Παρ΄ολίγον "καλοκαιρινό" θα καταντούσε το μαγαζί του Βασίλη στο Σοχό εξαιτίας ενός καβγά μεταξύ του αντιδημάρχου Α. Μισχόπουλου και του προέδρου του χωριού Αθ. Λέτσιου. Πες ο ένας, πες ο άλλος τα αίματα άναψαν και λίγο έλειψε οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια. Μάλλον θέλησαν να το συνδυάσουν με το πανηγύρι και τους αγώνες πάλης που γίνονται αυτές τις μέρες στο Σοχό....
 
Ψάχνουν στέγη

Σε αναζήτηση εκλογικών κέντρων βρίσκονται ορισμένοι από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Λαγκαδά προκειμένου να είναι έτοιμοι το φθινόπωρο για τις δημοτικές εκλογές του επόμενου Μαΐου. Ονόματα δεν σας λέμε ακόμη, αλλά σύντομα θα γίνουν όλα γνωστά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δεξιά κι αριστερά, ο χρόνος δεν είναι και πολύς κι αν λάβουν υπόψη τους την εκλογική προετοιμασία του Αναστασιάδη που ήταν σχεδόν δύο χρόνια, αυτοί έχουν καθυστερήσει.

Τους αντέγραψε

Έξω φρενών φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος και οι τοπικοί σύμβουλοι του Σοχού με τον δήμαρχο, καθώς όπως λένε, μία πρόταση που έκαναν αυτοί πριν από ένα χρόνο, την οικειοποιήθηκε. Μάλιστα δεν δίστασε να την παρουσιάσει ως δική του με τα ίδια ακριβώς λόγια και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τοπικό συμβούλιο Σοχού, το οποίο είχε και την αρχική ιδέα και συνέταξε τη σχετική εισήγηση. Ο λόγος για την ονομασία του ανοιχτού θεάτρου Σοχού «Ράκοβο» σε «Γιάννης Γκλαβίνας», που έγινε τις προηγούμενες μέρες. Πάντως, ας μην έχουν παράπονο οι σύμβουλοι του Σοχού, αυτό που ζήτησαν, ο δήμαρχος το πραγματοποιήσε.

 

Καλά κρασιά!

Να μην έρχεται πιωμένος στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων ζήτησε ο δήμαρχος από τον πρόεδρο της Ασσήρου Γιάννη Κούτλα, καθώς όπως είπε μπερδεύεται με αυτά που λέει. Ο κ. Κούτλας πάντως, αφού δημιούργησε ένα "μπάχαλο" στο δημοτικό συμβούλιο, δεν πτοήθηκε από τα λεγόμενα του δημάρχου και του απάντησε πως «αν νομίζεις πως μπορείς να με εξοντώσεις πολιτικά, είσαι πολύ μικρός»! Ανάμεσα στα άλλα μάθαμε πως τον πρόεδρο της Ασσήρου τον έψαχνε η αστυνομία για αυτόφωρο, επειδή αποφάσισε από μόνος του να τοποθετήσει σαμαράκια στους δρόμους για να μη γίνονται ατυχήματα.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium