Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/12/2023 02:14:54 Επισκέπτες Online: 393


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουάριου 1983. Είναι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ασκληπιός». Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τμήμα «Τεχνολογίας Γεωπονίας» και έχει εργαστεί σε γνωστές και αξιόλογες ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων.
 
Από το 2007 είναι γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης, αν και η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια με επίκεντρο τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα των νέων.
Διετέλεσε γραμματέας της φοιτητικής παράταξης της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Φλώρινας. Ήταν ιδρυτικό μέλος του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του δήμου Εχεδώρου και της ΜΚΟ «Youthnet Hellas». Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων Νέων Ελλάδας (ΚΕΔΗΝΟΣΥΝΕ) με τομέα ευθύνης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος του Τομέα Οργανωτικού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ασκεί τα καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».  


Φίλοι και Φίλες
Με την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε νέους από το 18ο έτος της ηλικίας τους υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για πλήρη ανανέωση του διοικητικού δυναμικού της αυτοδιοίκησης.

Η επιλογή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων δίνει την ευκαιρία να οραματιστούμε την ανανέωση και την προοπτική που προσφέρει ο Καλλικράτης.
Η ψήφος στο Μάρκο Μπόλαρη αλλά και σε εμένα προσωπικά θα αποδειχθεί ψήφος ουσίας. Ουσία για τους χιλιάδες ανέργους, που πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα, με πολιτικές στήριξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Για τους μικρομεσαίους, με πολιτικές ενίσχυσης του εμπορίου και των παραδοσιακών αγορών. Για τους εργαζομένους με στήριξη των δικαιωμάτων τους και των εισοδημάτων τους.
Ουσία για όλους τους πολίτες με πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης και ποιότητας ζωής. Για τη νέα γενιά με την είσοδό της στο προσκήνιο.
Για την Κεντρική Μακεδονία με πολιτικές που θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τα βαρίδια που την κρατούν πίσω για να χτίσει το παρόν και το μέλλον που δικαιούται.
Οι νέοι μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για την Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους και η δύναμη στη Νέα Γενιά είναι η ελπιδοφόρα συνταγή.
Με εκτίμηση,
 
Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium