Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 06:54:26Επισκέπτες Online: 437


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
22-10-2010
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


«Η επιλογή του Προφήτη και του δήμου Εγνατίας για την πρώτη κυκλοφορία του προγράμματός μας, δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε συμπτωματική. Έγινε γιατί θέλαμε επιλέγοντας το μικρότερο σε πληθυσμό δήμο να στείλουμε το μήνυμα του που θα ρίξουμε το μεγάλο μας βάρος. Να στείλουμε το μήνυμα της ισόρροπης ανάπτυξης. Να σας προϊδεάσουμε για το πώς θα διοικήσουμε σε λίγους μήνες από σήμερα. Κοντά στον κάθε πολίτη. Δίπλα σε κάθε χωριό…». Με τα λόγια αυτά ο υπ. δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, αναφέρθηκε στην ομιλία του στον Προφήτη, όπου παρουσίασε το Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάπτυξη του δήμου Βόλβης, του συνδυασμού «Νέα αρχή. Μαζί για το αύριο».

 

Η νέα οικονομική πραγματικότητα του «Καλλικράτη», απαιτεί και προσέγγιση πόρων από άλλες πηγές, όπως είναι κυρίως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Για το σκοπό αυτό, ο κ. Γαλαμάτης ανακοίνωσε ότι προβλέπεται η δημιουργία γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων του δήμου Βόλβης στις Βρυξέλλες, με τη μόνιμη παρουσία εξειδικευμένου υπαλλήλου, ο οποίος θα έχει ως μοναδικό αντικείμενο την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων. 

Ο κ. Γαλαμάτης τόνισε ότι «το στρατηγικό μας σχέδιο για την ανάπτυξη του δήμου Βόλβης λαμβάνει υπόψη τις αρχές της ισόρροπης ανάπτυξης και της δίκαιης κατανομής του πλούτου, των θέσεων δουλειάς, των υπηρεσιών, των κοινωνικών παροχών». Και πρόσθεσε: «δεν επιλέγουμε απλώς ένα δήμαρχο για την περιοχή μας. Επιλέγουμε τον άνθρωπο που θα έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με επάρκεια, με γνώση, με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα το σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνει», σημειώνοντας ότι «χρειάζονται νέοι άνθρωποι, με σύγχρονες ιδέες, με έντιμη διαχείριση και καλά δουλεμένα προγράμματα».


Εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium