Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/3/2023 16:01:14

 Επισκέπτες Online: 729


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 41
19-11-2013
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 41Τι θα γίνει με τα ποινικά μητρώα του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Σταύρου Τερζάκη και του πρώην δημάρχου Καλινδοίων Σταύρου Καμαρούδη; Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Αθανάσιος Καρούντζος ζήτησε από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα ποινικά μητρώα των δύο δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν εις βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις που πιθανόν να τους στερήσουν το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Όμως, απ' ό,τι φαίνεται η εισαγγελία δεν έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημα του κ. Καρούντζου. Πόσο ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουμε;Και μιας και ο λόγος για τη ΔΕΥΑΛ και τον κ. Τερζάκη, να σας ενημερώσουμε πως οι περιβόητες γεωτρήσεις του πρώην δήμου Λαχανά (σε Μαυροράχη και Στεφάνια) ήταν η αιτία που την περασμένη εβδομάδα η πταισματοδίκης Έλενα Μόσχου κάλεσε σε ανάκριση όλους τους δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο υφίστανται αυτές οι γεωτρήσεις ή όχι. Απ' ό,τι μάθαμε, οι περισσότεροι σύμβουλοι ανέφεραν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα, ενώ κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης βρήκαν την ευκαιρία και μίλησαν και για πολλά ακόμη θέματα, τα οποία θα ερευνηθούν από εισαγγελέα.


Μάλλον ο δήμαρχος Λαγκαδά ξέχασε την ειδική συνεδρίαση για το ΧΥΤΑ Μαυροράχης που είχε τάξει να κάνει μέσα στον Οκτώβριο (μήνας του περιβάλλοντος). Όμως παρότι κοντεύει να τελειώσει και ο Νοέμβριος, η περιβόητη αυτή συνεδρίαση δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί. «Τώρα ασχολείται με τα Λουτρά και το χριστουγεννιάτικο χωριό και δεν έχει χρόνο για τέτοια πράγματα» ανέφερε σε φιλική παρέα σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Όμως να δείτε ότι τώρα που του το θυμίσαμε, θα σπεύσει να την κάνει. Μόνο να μην ξεχάσει να καλέσει και τον «αγαπημένο» μας κ. Ζουρνά. 

Δεν στεριώνουν οι ειδικοί σύμβουλοι, συνεργάτιδες, ιδιαιτέρες γραμματείς κ.α. και παραιτούνται ή μία πίσω από την άλλη. Την αρχή είχαν κάνει η Αννίτα Αλβανού και η Αλεξία Ντίνα, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι αποχώρησαν για καλύτερη εργασία η Λένα Κεραμάρη και η Μαριάννα Σκρίνου. Γι' αυτό και ο δήμαρχος έβαλε αγγελία, όπου ζητά ειδικό/ή σύμβουλο για να καλύψει το κενό.


Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η περιβόητη δίκη για τις εκδρομές που διοργάνωνε ο πρώην δήμος Λαχανά, μετά την αναβολή που είχε πάρει τον περασμένο Ιούνιο. Ως γνωστόν, ο πρώην δήμαρχος Παντελής Πάσχος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του πρώην δήμου Λαγκαδά κατηγορούνται για κακούργημα εξαιτίας των εκδρομών που διενεργούνταν από τον πρώην δήμο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο Π. Πάσχος τελεί εν αργία από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Λαγκαδά, όπως και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νικόπολης Κ. Μουρατίδης.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium