Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 14:13:45


    Επισκέπτες Online: 1563


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 42
11-12-2013
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 42 
Ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο δήμαρχος τον κ. Ράβναλη να του "αποκαλύψει" ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του blog Lagadas City -γιατί ο ίδιος δεν ήξερε δήθεν- ώστε να του κάνει μήνυση. Μα καλά, τους πρώην συνεργάτες του Μάτη και Καλκίτσα, που διατηρούν αντίστοιχο blog και τους γνωρίζει, γιατί δεν τους μηνύει; Μήπως επειδή ξέρουν πρόσωπα και πράγματα;
«Κάρφωσε» τον δήμαρχο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, θέλοντας να δικαιολογήσει την παρουσία της στην ειδική συνεδρίαση που έγινε για τον ΧΥΤΑ. «Εγώ δεν καλέστηκα από τον δήμο, αλλά από τους Φίλους της Γης» είπε η βουλευτής.


Ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά κ. Χατζηπαραδείσης να μάθει ποιος είναι ο εκπρόσωπος του δήμου στον ΦΟΔΣΑ. «Το δημοτικό συμβούλιο» του απάντησε ο δήμαρχος, ο οποίος δεν γνώριζε ότι είναι ο κ. Γουνιώτης, που απουσίαζε από τη συνεδρίαση του θέματος για τον ΧΥΤΑ, αν και το θέμα τον αφορούσε πολύ περισσότερο από τους άλλους συμβούλους ως κάτοικο Ασσήρου αλλά και μέλος του ΦΟΔΣΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας!


«Είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω τον προϋπολογισμό του δήμου» ανέφερε στην ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού ο Αγγελος Πελίτης, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν θα ξανασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Από την άλλη ο Γ. Μήττας υπογράμμισε πως "ψηφίζω υπέρ γιατί ο προυπολογισμός είναι το εργαλείο του δήμου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση", αφήνοντας υπονοούμενα για τη διοίκηση. Στο διάλειμμα του δημοτικού συμβουλίου πάντως ακούσαμε τον κ. Πελίτη να αναφέρει πως οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν χρόνο να ασχοληθεί όσο θα ήθελε με τα κοινά του τόπου.«Παρών» ψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πετρίδης κατά τη διάρκεια της ψήφισης του προϋπολογισμού, καθώς, όπως είπε, δεν βρήκε χρόνο να μελετήσει το θέμα. Τουλάχιστον αυτός ήταν ειλικρινής, όχι σαν κάποιους άλλους συμβούλους που ούτε καν ξέρανε ποιο ήταν το ποσό του προϋπολογισμού που ψήφισαν.   
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium