Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2023 10:15:44 Επισκέπτες Online: 543


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 43
13-12-2013
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 43
Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται από χθες ο δήμαρχος μετά τη μυστική συνάντηση στενών συνεργατών του, οι οποίοι αγωνιούν όχι τόσο για το μέλλον της παράταξης που ανήκουν, αλλά για το προσωπικό τους μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lagadas.net ορισμένα στελέχη (εκ των οποίων και δύο αντιδήμαρχοι) είχαν κρυφή συνάντηση μεταξύ τους, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν στις προσεχείς εκλογές, καθώς βλέπουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου από την διοίκηση Αναστασιάδη. Απ’ ότι φαίνεται όμως τα νέα έφτασαν γρήγορα στ’ αφτιά του δημάρχου, που φρόντισε να καταλάβουν πως τίποτα δεν μένει κρυφό.

 

Παρ’ ότι κοντεύει να τελειώσει το 2013, ελάχιστοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά που ανήρτησαν τις δηλώσεις περιουσιακής τους κατάστασης στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγοι οι σύμβουλοι που δεν το έκαναν ποτέ έως τώρα, παρότι τους υποχρεώνει ο νόμος. Πάντως, επειδή είναι αρκετά έξυπνοι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας του δήμου, το τελευταίο διάστημα έκαναν ένα τρικ που όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από εμάς. Πατώντας εδώ βλέπετε μόνο τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ανήρτησαν τις δηλώσεις τους, ενώ μέχρι και πριν από λίγες μέρες φαίνονταν όλα τα ονόματα των συμβούλων που είχαν υποχρέωση να υποβάλλουν δήλωση και έτσι μπορούσε εύκολα να συγκρίνει κανείς ποιοι υπέβαλαν δήλωση και ποιοι όχι.

 


 

Ποιος αντιδήμαρχος προσέλαβε τη γραμματέα του ως… κηπουρό -παρότι ή ίδια δεν έχει ιδέα από τέτοιους είδους εργασίες- και μάλιστα για να κλαδεύει τα δέντρα του δήμου με απευθείας ανάθεση και ποσό 2.500 ευρώ; Σύντομα οι αποκαλύψεις!

 


Αθωωθήκαν και οι 18 εμπλεκόμενοι για τις εκδρομές του πρώην δήμου Λαχανά, οι οποίοι κατηγορούνταν πως ζημίωσαν οικονομικά τον πρώην δήμο Λαχανά. Το δικαστήριο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και οι δικαστές αποφάνθηκαν πως δεν υπήρχε δόλος. Οπότε σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ο Παντελής Πάσχος.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium