Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 18:04:53


    Επισκέπτες Online: 607


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
08-01-2014
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Περίπου τέσσερις μήνες απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου και υποψήφιοι σύμβουλοι και κομματικά στελέχη του δήμου Λαγκαδά βρίσκονται επι ποδός για τις τελικές τους αποφάσεις.
Μέχρι στιγμής, οι δύο σίγουροι συνδυασμοί είναι οι: «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλή τον δήμαρχο Γ. Αναστασιάδη και η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ» που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.
Η παράταξη του Γ. Αναστασιάδη διατηρεί το πλεονέκτημα του εν ενεργεία δήμαρχου, όμως έχει χάσει μεγάλο μέρος της δύναμης της εξαιτίας της αποχώρησης πρωτοκλασάτων στελεχών και της δυσαρέσκειας μέρους των δημοτών. Η πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Μαρία Γραικού και ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Ταχματζίδης ήταν το «χρυσό δίδυμο» για τον Γ. Αναστασιάδη που του έφεραν περισσότερους από 2.400 σταυρούς συνολικά και του εξασφάλισαν τη νίκη στις προηγούμενες εκλογές.
Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλή τον Φ. Γεωργουδάκη, παρότι έλαβε χαμηλά ποσοστά στις περασμένες εκλογές (3,79%) θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε στο lagadas.net ο κ. Γεωργουδάκης, ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμη αν θα είναι και πάλι επικεφαλής της παράταξης. «Ο επικεφαλής θα προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ των μελών της παράταξης» τόνισε ο κ. Γεωργουδάκης.
Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Λαγκαδά ο πρώην βουλευτής ΔΗΚΚΙ Γ. Ρόκος, όπως είχε τονίσει και παλιότερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Οσον αφορά τον πρώην δήμαρχο Ασσήρου κ. Ράβναλη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι.  «Ψάχνω να βρω τα βρω τα κατάλληλα άτομα που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες και όχι να πλουτίσουν» ανέφερε στο lagadas.net ο κ. Ράβναλης και τόνισε πως αν τελικά κατέβει, ειναι σίγουρος πως θα εκλεγεί και δήμαρχος.
Ο μυστικός συνδυασμός
Στα σκαριά βρίσκεται ένας ακόμη συνδυασμός που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό μεταξύ των μελών του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα παράταξη θα έχει πολυκομματικό χαρακτήρα και αναμένεται μέχρι τα τέλη Γενάρη να ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα την εκπροσωπήσει.   

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium