Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/12/2023 18:15:56

Επισκέπτες Online: 776


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ!!!
22-01-2014
ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ!!!


Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για να πρυτανεύσει η λογική, στο θέμα του «διωγμού» του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας, οι εγκληματικές και αψυχολόγητες ενέργειες εκ μέρους του Δήμου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Κάθε μέρα πέφτουν στην αντίληψή μας περιστατικά τα οποία δεν εντάσσονται σε καμία απολύτως ανθρώπινη λογική ως προς τις συντελούμενες επεμβάσεις.

Η λογική αυτή υπαγορεύει ότι κλαδεύονται δέντρα κυρίως α) όταν υπάρχουν υπερκείμενα καλώδια, β) όταν παρεμποδίζεται ο δημοτικός φωτισμός, γ) όταν υπάρχει κίνδυνος πτώσης κλαδιών στο οδικό δίκτυο, σε σχολεία, κλπ,  και δ) σε μια τραβηγμένη περίπτωση, όταν ενοχλούν τα φθινοπωρινά φύλλα. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε αναρίθμητα περιστατικά επεμβάσεων που δεν φαίνεται να ανήκουν σε καμία από αυτές τις τέσσερις αυτές κατηγορίες.

Στον χώρο των Λουτρών, εκτός από την κοπή και την καρατόμηση των πλατανιών, έχουν κουτσουρευτεί ανεξήγητα και πολλά χαμηλά δέντρα. Στις δύο σειρές από τις λεύκες της οδού Λουτρών (που περιμέναμε τόσα χρόνια να μεγαλώσουν), έχουν κουτσουρευτεί επιλεκτικά κι ανεξήγητα 5-6 (η αρχή του τέλους;). Επίσης, κάποιες παμπάλαιες αραβικές ακακίες κουτσουρεύτηκαν ξανά μυστηριωδώς και σίγουρα είναι η τελευταία χρονιά που τις βλέπουμε ζωντανές. Ο κισσός που τύλιγε τα δύο πλατάνια του μύλου Γεωργιάδη, αποξηράνθηκε για ανεξήγητους λόγους και το θέαμα μετατράπηκε από όμορφο σε αποκρουστικό. Το κουτσούρεμα των τελευταίων αργυρολευκών του παλιού δρόμου προς Λητή είχε μοιραία κατάληξη για τέσσερις από αυτές, από τις οποίες απέμεινε, για μυστηριώδεις αιτίες, μόνον ο κορμός. Αυτή η επιλεκτική κι εμπαθής στοχοποίηση συγκεκριμένων δέντρων, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως ουσιαστικός λόγος, λες και αυτοί που διαπράττουν την επίθεση έχουν κάποιον προσωπικό λογαριασμό να ξεκαθαρίσουν με αυτά, μόνο σε καθαρή δαιμονοπληξία μπορεί να αποδοθεί.

Είναι πλέον πασιφανές ότι κάποια σατανική οντότητα έχει εγκατασταθεί στον Δήμο Λαγκαδά, έχει κυριεύσει το πνεύμα των υπευθύνων περιβάλλοντος, και τους εξωθεί στην εγκληματική ολοκληρωτική καταστροφή του αστικού και περιαστικού πρασίνου. Προτείνουμε, λοιπόν, στον κ. Δήμαρχο (που είναι και της Εκκλησίας) να πραγματοποιήσει ομαδικό εξορκισμό κι ευχέλαιο το συντομότερο δυνατό, πριν η ταλαίπωρη περιοχή μας μετατραπεί οριστικά σε κρανίου τόπο.

 

Οικολογική Ομάδα Λαγκαδά
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium