Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/12/2023 03:09:30 Επισκέπτες Online: 297


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


6ο ENDURO ADVENTURE ΛΑΓΚΑΔΑ
30-01-2014
6ο ENDURO ADVENTURE ΛΑΓΚΑΔΑ

70 χιλιόμετρα κατά κύριο λόγο καινούργια και απάτητα μονοπάτια, το τερέν να αλλάζει από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο με μόλις 2 χιλιόμετρα χωματόδρομο, βοήθεια στα δύσκολα σημεία, περάσματα μέσα από δάση και όμορφα ρέματα.


Ο Α.Μ.Ο.Λαγκαδά υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο. Και όπως πάντα στο τέλος ειδική διαδρομή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα γίνουν την Κυριακή το πρωί από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:45 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά. Όλοι οι αναβάτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση, ενώ οι σύλλογοι θα μπορούν να συμπληρώσουν ομαδική για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. ακριβώς, και θα φεύγουν ανά δεκάδες και σύμφωνα με την ώρα εγγραφής. Για την αποφυγή των "τζαμπατζήδων", οι οποίοι μας έχουν κουράσει, δεν θα υπάρχει σήμανση στα 3 πρώτα χιλιόμετρα. Η εκκίνηση θα γίνεται με συνοδεία μελών του συλλόγου μας, όπου θα καθοδηγούν του αναβάτες σε καθορισμένο σημείο.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ανεφοδιασμός θα βρίσκεται στα 35 χλμ. Όσοι αναβάτες επιθυμούν μπορούν να δώσουν στην εκκίνηση το κάνιστρο τους και να το παραλάβουν στο τέλος της διαδρομής.

ENDURO BAZAAR
Καταστήματα απ' όλη την Ελλάδα έρχονται εκείνη την ημέρα και εκθέτουν τις μοτοσυκλέτες τους, στην Κεντρική Πλατεία του Λαγκαδά, δίνοντας σε όλους εσάς την ευκαιρία να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε την μοτοσυκλέτα σας.

TEST RIDE
Μαζί μας και το κατάστημα MOTOACTION, επίσημος αντιπρόσωπος HUSQVARNA για την πρώτη παρουσίαση της εταιρείας στην Βόρεια Ελλάδα. Όσοι αναβάτες επιθυμούν μπορούν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα HUSQVARNA στον ειδικό διαμορφομένο χώρο δίπλα ακριβώς στην ειδική διαδρομή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ΕΥΡΩ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται T-Shirt, αναμνηστικό αυτοκόλλητο και μετάλειο με τα λογότυπα του 6ου ENDURO ADVENTURE. Αχρείαστοι να είναι. Μαζί μας θα είναι όμως και ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως 31-1-2014 και ώρες 6:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο τηλ.6977414909 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium