Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/6/2024 20:53:52Επισκέπτες Online: 811


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 46
04-02-2014
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 46


Προεκλογικό "πηγαδάκι" μεταξύ Γ. Προκοπίδη και Γ. Μήττα. Μπορεί να ήταν σε διαφορετικές παρατάξεις ο καθένας, όμως τους ενώνει μακροχρόνια φιλία


Εχασε την ψυχραιμία του ο δήμαρχος και άρχισε να τα «χώνει» στον πρώην αντιδήμαρχο Γ. Μήττα και πρώην στέλεχος της παράταξης του μπροστά στους θαμώνες κεντρικής καφετέριας στην πλατεία Λαγκαδά. Τι του είπε δηλαδή; Ότι του έδωσε αξία που τον έκανε αντιδήμαρχο και ότι αν μέχρι σήμερα ήταν στην ίδια θέση, θα μιλούσε διαφορετικά απ’ ότι τώρα που δεν είναι αντιδήμαρχος. Ο Γ. Μήττας του απάντησε πως δεν είχε τη στήριξη που περίμενε από τον ίδιο, δεχόταν πόλεμο από στελέχη της παράταξης και σχεδόν εκνευρισμένος του τόνισε πως θα τον βρει απέναντι του σε άλλο συνδυασμό στις προσεχείς εκλογές.Δεν σκοπεύει να ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητα του για δήμαρχος ο Γ. Καραγιάννης. Ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά μπορεί να ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο του, όμως δεν σκοπεύσει σύντομα να το ανακοινώσει επίσημα. Απ’ ότι μαθαίνουμε, περιμένει πρώτα να δει τις κινήσεις αντιπάλων του και θα κινηθεί αναλόγως. Πάντως, τώρα τελευταία τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα δημοτικά συμβούλια, αν και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, αφού δεν επιθυμεί να «συγκρουστεί» με την παράταξη Αναστασιάδη και προτιμά να κρατά την… ενέργεια του για τις εκλογές. 

Και τι δεν έκανε ο δήμαρχος προκειμένου να μαζέψει κόσμο για την κυριακάτικη ομιλία του στα Λουτρά Λαγκαδά. Εστειλε χιλιάδες sms, πήρε τηλέφωνα σε εκατοντάδες δημότες, τύπωσε προσκλήσεις και τις μοίραζε στο Λαγκαδά και φυσικά χρησιμοποίησε και το facebook, όπου έκανε κοινοποιήσεις σε γνωστούς και φίλους και επισημάνσεις στη φωτογραφία της πρόσκλησης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι… δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα στην αίθουσα!


Φιλικά προσκείμενος στο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως είναι ο πρώην δήμαρχος Ασσήρου και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δ. Ράβναλης. Απ’ ότι μαθαίνουμε, ο κ. Ράβναλης επιθυμεί διακαώς να είναι και πάλι υποψήφιος για το δήμο Λαγκαδά, εξ ου και η παρουσία του στην πολιτική συγκέντρωση στο Περιβολάκι.

Ούτε λέξη δεν ήθελε να πει ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Α. Μισχόπουλος κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου για το θέμα εργοστασίου της watt στον Ασκό. Γι’ αυτό και το μόνο που ανέφερε όταν του δόθηκε ο λόγος ήταν μια ανακοίνωση για το πρόγραμμα «πράσινες γωνιές» στα σχολεία του δήμου. Όταν όμως πήραν το λόγο οι σύμβουλοι Φ. Γεωργουδάκης και Δ. Ράβναλης ζητώντας εξηγήσεις για το θέμα με το εργοστάσιο επεξεργασίας ζωικών αποβλήτων, τότε αποφάσισε να μιλήσει.


 

Τον διέψευσε τον δήμαρχο ο πρόεδρος του Σοχού Σάκης Λέτσιος κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου. Ο δήμαρχος ανέφερε πως οι κάτοικοι του Σοχού δέχτηκαν να γίνει το εργοστάσιο στο Σοχό, ενώ ο πρόεδρος διευκρίνισε πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Ανέφερε λοιπόν πως οι κάτοικοι απηύθυναν στους εκπροσώπους της εταιρίας συγκεκριμένα ερωτήματα για τη λειτουργία του εργοστασίου, για τα οποία δεν έλαβαν απάντηση. «Όταν μας απαντήσουν, θα το σκεφτούμε για το αν συμφωνήσουμε να γίνει στο Σοχό το εργοστάσιο αυτό» τόνισε ο κ. Λέτσιος.  
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium