Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 08:40:53Επισκέπτες Online: 459


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
11-02-2014
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! Ελεος προς όλους τους κυρίους της διοίκησης του δήμου, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, φίλους και μη, που ψήφισαν ακόμη ένα «έκτρωμα»!

Ακουσον άκουσον! Διαγραμμίσεις οδών σε όλους τους πρώην καποδιστριακούς δήμους κόστους 12.300,00€ για τον κάθε πρώην δήμο και άλλα 12.300,00€ για διαγραμμίσεις οδών και διαβάσεων. Τουτέστιν 24.600,00€ για διαγραμμίσεις σε κάθε έναν από τους πρώην δήμους Ασσήρου, Σοχού, Βερτίσκου, Κορώνειας, Καλινδοίων, Λαχανά και Λαγκαδά.

Μα τέλος πάντων δεν έχετε το Θεό σας! Τι νομίζετε ότι διαχειρίζεστε; Τα χρήματα του πατέρα σας ή μήπως κανένα δικό σας μαγαζί; Κάνατε κι άλλη φορά διαγραμμίσεις οδών κ. δήμαρχε και σε ένα τρίμηνο δεν υπήρχε τίποτα! Και μάλιστα το κάνατε στην αρχή της θητείας σας.

Ξοδεύουμε 180.000,00€ για διαγραμμίσεις και κατά τα άλλα δεν έχουμε χρήματα για να χρηματοδοτήσουμε τις κοινωνικές δομές του δήμου και φτάσαμε στο αστείο της υπόθεσης, όπου δύο αντιδήμαρχοι και ένας δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό της ΥΚΠΑΑΠ. Για φαντάσου!

Κατά τα άλλα ο δήμος μας έχει χρήματα για να κάνει διαγραμμίσεις (ο Θεός να τις πει), να ξοδεύει τεράστια ποσά για την «Αγγέλων και Αρχαγγέλων Πόλις», για τα παζάρια στα Λουτρά, για εκθέσεις στη Γερμανία και βεβαίως για διάφορες «καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» μέσα στο καταχείμωνο, οι οποίες αν και δωρεάν ήταν ελάχιστοι αυτοί που τις παρακολούθησαν.

Και να μην ξεχάσω πρόεδρε της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδη τις 21.000,00€ για λογιστική παρακολούθηση. Δεν νομίζετε ότι το ποσό αυτό ξεπερνά τα όρια του λογικού; Δηλαδή αν εσύ είχες ένα μαγαζί με ετήσιο τζίρο 300.000,00€, τα 21.000,00€ θα τα έδινες για λογιστική παρακολούθηση; Ξέρω ότι με αυτά που γράφω θα δυσαρεστήσω κάποιους φίλους, αλλά τι να κάνουμε, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν συνείδηση!

Οσο για τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος κ. Μισχόπουλο, καλά θα κάνει να μάθει το αντικείμενο που του ανέθεσε ο δήμαρχος, να έχει το σθένος, να παίρνει θέση σε σοβαρά θέματα δικά του και να μην αφήνει να βγάλουν τα «κάστανα από τη φωτιά» άλλοι αντιδήμαρχοι. Και το κυριότερο, να μην φωνάζει στα δημοτικά συμβούλια, για όποιος φωνάζει συνήθως έχει άδικο. Οσο για το αντικείμενο με το οποίο έχεις επιφορτιστεί καλά θα κάνεις να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να το μάθεις και να αφήσεις τους θεατρινισμούς για την παρέα σου.

Πρόταση μου για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο: τις 180.000,00€ για τις διαγραμμίσεις να δοθούν στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς για να πιάσουν και τόπο.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium