Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/6/2024 15:23:15Επισκέπτες Online: 518


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 48
20-02-2014
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Νο 48


Απογοητευμένος νιώθει ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ράβναλης και σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην ασχοληθεί στις προσεχείς εκλογές. Ο πρώην δήμαρχος Ασσηρου πίστευε ότι θα ήταν αυτός που θα ηγούνταν ως υποψήφιος δήμαρχος της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών, όμως την τελευταία στιγμή τη θέση αυτή έλαβε η Μαρκέλλα Ταυρίδου. Ο ίδιος δεν κρύβει την πικρία του για την εξέλιξη αυτή και μάλλον θα προτιμήσει να ξεκουραστεί αυτή τη φορά, παρά να κατέβει στις εκλογές ή να στηρίξει την υποψήφια.

 


 

Την απόφαση της να μην ασχοληθεί με τις φετινές εκλογές γνωστοποίησε και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γραικού. Η ανεξάρτητη σύμβουλος εκτίμησε πως μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήρθε πλέον ο καιρός να κλείσει τον κύκλο της. Βέβαια, την τελευταία στιγμή είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να είναι και αυτή υποψήφια δήμαρχος, όμως ήδη το όνομα της κ. Ταυρίδου είχε ήδη ανακοινωθεί, κάνοντας την κ. Γραικού να κάνει πίσω.

 

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Γιάννης Καραγιάννης και δεν αποκαλύπτει ακόμη τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά φοβάται ότι ανακοινώνοντας ονόματα υποψηφίων, ο αντίπαλος συνδυασμός του κ. Αναστασιάδη θα τους «πλευρίσει» για να τους πάρει μαζί του. Όπως έγινε με δύο νεαρούς συνέταιρους από τα Λαγυνά που τη μία μέρα συζητούσαν με Καραγιάννη και την επόμενη αγκαλιάζονταν και φωτογραφίζονταν με τον δήμαρχο.

 

Στο κυνήγι των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων έχουν ριχτεί οι υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές της 18ης Μαΐου προκειμένου να συγκροτήσουν ένα σοβαρό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο. Απ’ ότι μαθαίνουμε, τα τηλέφωνα συγκεκριμένων δημοτών έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα «φωτιά», ενώ κάποιοι άλλοι μάταια περιμένουν στο ακουστικό για να προταθούν ως υποψήφιοι σύμβουλοι, όμως φαίνεται πως η παρουσία τους δεν έχει το απαιτούμενο «ρεύμα».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium