Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2021 13:16:19


    Επισκέπτες Online: 1579


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ
11-03-2014
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ


Με την κριτική ματιά του lagadas.net 

Και ποιους δεν είδαμε στην εκδήλωση του Γ. Καραγιάννη, κόσμος και κοσμάκης μπαινόβγαινε στην αίθουσα των Λουτρών. Στην είσοδο μας περίμενε ο πρώην αντιδήμαρχος Λαγκαδά Γ. Κολασίδης, που αφού τα «τσούγκρισε» άσχημα με τον δήμαρχο, βρήκε πολιτική στέγη στην παράταξη «Δημοτική Συνεργασία». «Δώρο» του τον έκανε μάλλον ο Γιάννης Αναστασιάδης, για να μην τον έχει στο κεφάλι του και τον ζαλίζει. Κι είναι και Πόντιος!


Εκτός από τον Γ. Κολασίδη, είδαμε κι άλλα πρώην στελέχη του δημάρχου στην συγκέντρωση του Γ. Καραγιάννη. Πρώτος και καλύτερος ο συμπαραστάτης του δημότη Γ. Ασδρές, που μας αποκάλυψε πως τον προσκάλεσε ο πατέρας του πρώην δημάρχου, κ. Θόδωρος, με τον οποίο διατηρούν παλιά γνωριμία. Από κοντά και ο πρώην στενός συνεργάτης του δημάρχου, ο Δημήτρης Τσιροτζίδης που χαιρετούσε τον κόσμο, χαμογελούσε και έκανε προβλέψεις για τις εκλογές, ενώ παραδίπλα είδαμε και τον επίσης πρώην συνεργάτη του δημάρχου, Χάρη Σίμογλου που όσο τα πήγαινε καλά με τον δήμαρχο φώναζε στα δημοτικά συμβούλια, τώρα όμως ούτε κιχ!

Στηρίζει η Κορώνεια

Μα καλά ολόκληρη η δημοτική ενότητα Κορώνειας στηρίζει Καραγιάννη; Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού παρευρίσκονταν όλα τα στελέχη της εκεί. Και ποιον δεν είδαμε! Τους πρώην δημάρχους Κορώνειας Μπάμπη Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Χουλιάρα, τον πρόεδρο της Γερακαρούς Μιχάλη Τζανή, τον πρόεδρο των Λαγκαδικίων Γ. Πετρίδη, τον πρόεδρο του Βασιλουδίου Στράτο Βάρκα, τον πρόεδρο του Αγ. Βασιλείου Νίκο Φιλιππίδη και τον πρόεδρο του Αρδαμερίου Δ. Δαδάλας. Με τέτοια ομάδα μονοκούκι θα πάνε οι ψήφοι!

«Τέρμα τα χρώματα, τέρμα τα κόμματα, μάθαμε από τα λάθη μας» ήταν από τις πρώτες κουβέντες που ανέφερε ο Γ. Καραγιάννης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Και θυμηθήκαμε το καλοκαίρι του 2010 που «σφάζονταν» κυριολεκτικά Αναστασιάδης και Καραγιάννης για το ποιος θα πάρει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα δεν το θέλει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.


 

Για έξυπνες πόλεις μας μίλησε η Ταυρίδου, σε έξυπνα οικολογικά κτίρια αναφέρθηκε ο Καραγιάννης. Σε λίγο θα νομίζουμε πως ζούμε στην πιο high tech πόλη του κόσμου. Να μου το θυμηθείτε, η λέξη «έξυπνο» θα «φορεθεί» πολύ αυτές τις εκλογές!

«Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» μας φάνηκε η όλη κατάσταση. Δηλαδή από «Νέα Πορεία» έγινε «Δημοτική Συνεργασία» με τους ίδιους συμβούλους και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για νέα παράταξη που δημιουργήθηκε πριν από ένα μήνα; Πολύ έξυπνο!

Κουβέντα δεν είπε ο Καραγιάννης για τον δήμαρχο Γ. Αναστασιάδη. Ούτε για το αν θα κάνει διαχειριστικό έλεγχο σε περίπτωση που εκλεγεί, ούτε για οικονομικές ατασθαλίες, ούτε για ορκωτούς λογιστές. Αυτές οι λέξεις «καίνε» και δεν τις βάζει καν στο λεξιλόγιο του!Κουίζ

Ποιανής δημοτικής συμβούλου της παράταξης του Γ. Αναστασιάδη, ο πατέρας της παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Γ. Καραγιάννη;
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium