Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/7/2024 23:32:14Επισκέπτες Online: 670


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΝΑΛΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
04-11-2010
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΝΑΛΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Ράβναλη στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου, παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσσαλονίκης με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης - Μάρκος Μπόλαρης» Νίκος Παντελίδης, Δημήτρης Χρηστίδης, Αντώνης Στοϊτσας και Κουκουλεκίδης Παντελής, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο παλιός βουλευτής ΠΑΣΟΚ από τη Χρυσαυγή Τάκης Καρράς και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάμε μπροστά όλοι μαζί».
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Ράβναλης ανέφερε πως «λέμε όχι στις πελατειακές σχέσεις και την αδιαφάνεια. Θέλουμε να αλλάξουμε και να σταματήσουμε την κατηφόρα που ακολουθεί η σημερινή ηγεσία του δήμου Λαγκαδά. Εμείς θα δημιουργήσουμε έναν δήμο - στρατηγείο, που θα λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή. Θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του «Καλλικράτη» με σύγχρονες και ευρωπαϊκές αρχές και ενισχυμένες κοινότητες που θα λειτουργούν ως τοπικά δημαρχεία. Ο νέος δήμος Λαγκαδά αξίζει το καλύτερο. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν».
Ο κ. Ράβναλης ανέφερε επίσης πως ως δήμαρχος Ασσήρου παρέλαβε έναν υπερχρεωμένο δήμο και μετά από τέσσερα χρόνια κατάφερε να αφήσει θετικό πλεόνασμα 400.000 ευρώ. Αντίθετα, αναφέρθηκε στο δήμο Λαγκαδά και συγκεκριμένα για τη μη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού, το έλλειμμα στα Λουτρά και τη ΔΕΥΑΛ.
Οι δεσμεύσεις
Ο κ. Ράβναλης δεσμεύτηκε για δημιουργία αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού καθαρισμού σε όλο το δήμο Λαγκαδά, προσπάθεια για αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας, δημιουργία κέντρων υγείας, βελτίωση συγκοινωνιών, σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, ίδρυση σχολείων και βρεφονηπιακών σταθμών και προσπάθεια για μεταφορά της διεύθυνσης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη στο Λαγκαδά.
Τόνισε επίσης πως τα δημοτικά τέλη θα δεν θα αυξηθούν για τα επόμενα δύο χρόνια και για όσο διάστημα διαρκέσει η οικονομική κρίση και απαλλαγή των δημοτικών τελών για τρία χρόνια σε όλους τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες.
«Είμαστε οι μόνοι που αξίζει να εμπιστευθείτε, γι’ αυτό και θα νικήσουμε στις εκλογές» τόνισε ο κ. Ράβναλης. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium