Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/10/2022 12:50:28
    Επισκέπτες Online: 443


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"Let's do it Greece" στα Λουτρά Λαγκαδά
15-03-2014
"Let's do it Greece" στα Λουτρά Λαγκαδά


ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ


Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας και φέτος προετοιμάζουμε τις εκδηλώσεις για την συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμών «Lets do it Greece». Τα προηγούμενα χρόνια το πνεύμα του δικτύου «lets do it Greece» αφορούσε στον καθαρισμό περιοχών που υποφέρουν από τη συσσώρευση απορριμμάτων. Ωστόσο, φέτος εντάσσεται δυναμικά στην πανελλαδική δράση και η μαθητική κοινότητα. Συγκεκριμένα, σε όλους εμάς τους φορείς που διοργανώνουμε τις κατά τόπους δράσεις του «Lets do it Greece», δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε έναν τρόπο ένταξης των μαθητών της περιοχής μας στην δραστηριότητα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος - Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας Λαγκαδά, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσουμε με τους μαθητές της περιοχής μας το φετινό «lets do it». Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν με τα σχολεία τους στην δράση «Lets do it Greece», καλούνται να κάνουν μια σύντομη ενημέρωση και περιγραφή του σκοπού στους μαθητές. Κατόπιν, κάθε σχολείο θα αναλάβει τον καθαρισμό του αύλειου χώρου της σχολικής του μονάδας ή/και (αν είναι δυνατό) κάποιου εξωτερικού δημόσιου χώρου. Τέλος, οι περιβαλλοντικές ομάδες των σχολείων θα αναλάβουν την κατασκευή μιας πρωτότυπης αφίσας με θέμα το «Lets do it Greece», τη δική τους δράση και εμπειρία, και μηνύματα για το περιβάλλον. Θα ακολουθήσει διαγωνισμός και βράβευση των τριών καλύτερων αφισών σε εκδήλωση που θα γίνει ειδικά για αυτό το σκοπό την Παρασκευή 11 Απριλίου, ώρα 10π.μ., στη αίθουσα «ΜΥΓΔΟΝΙΑ» των Λουτρών Λαγκαδά. Στον διαγωνισμό θα πάρουν μέρος όλα τα σχολεία που έχουν δημιουργήσει μια αφίσα. Η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από εκπροσώπους της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Λαγκαδά, της σχολικής επιτροπής Λαγκαδά και του Φορέα Διαχείρισης. Να σημειωθεί πως η μετακίνηση των μαθητών και εκπαιδευτικών από τη σχολική τους μονάδα προς τα Λουτρά Λαγκαδά θα γίνει με δική τους ευθύνη.

Τα σχολεία που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση και στο διαγωνισμό πρέπει να επικοινωνήσουν με την κα. Υφαντίδου Ι., στο 23940-24553, μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium