Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 10:38:05Επισκέπτες Online: 680


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
05-11-2010
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοέμβρη σε πανηγυρικό κλίμα η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Αναστασιάδη στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά. Προηγουμένως είχε προηγηθεί στις 18.30 η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λαγκαδά Σταύρου Καμαρούδη πλησίον της πλατείας, έξω ακριβώς από το εκλογικό του κέντρο.
Ο Γιάννης Αναστασιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εδώ, γιατί μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε, γιατί μας ενώνει η ελπίδα, η προσδοκία, η αγωνία για το μέλλον. Είμαστε εδώ γι’ αυτά που μας πονάνε. Για τις αδικίες που έγιναν τόσα χρόνια. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, σαν μια δύναμη, μια φωνή, να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Αυτά που μας στέρησαν με την αδιαφορία, την αδράνεια, την αδιαφάνεια, τις άστοχες ενέργειες και τις οδυνηρές παραλήψεις. Είμαστε μία νέα Δημοτική παράταξη, ένας συνδυασμός που στελεχώθηκε με νέους ανθρώπους, άφθαρτους, πετυχημένους, απ’ όλες τις παρατάξεις, απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ερχόμαστε με φρέσκες ιδέες, αναπτυξιακές αντιλήψεις και καινοτόμες προτάσεις, φιλοδοξώντας να σας πείσουμε πως είμαστε η επόμενη μέρα, η νέα εποχή, η καινούργια αρχή στα δημοτικά πράγματα. Φιλοδοξούμε να σας πείσουμε πως αξίζει να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας υπηρετήσουμε».

Το πρόγραμμα
Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε επιγραμματικά και στις δράσεις και τα έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του. Συγκεκριμένα: Κατάργηση του τέλους 80% επί των λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ. Ίδρυση επιχείρησης εμφιάλωσης και εμπορίας νερού από τα Λουτρά και σύσταση γυναικείων συνεταιρισμών. Εκμετάλλευση προγραμμάτων αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Άμεση έναρξη διαδικασιών για την ανέγερση, στο χώρο των Λουτρών, νέου ξενοδοχείου. Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.  Ίδρυση Γραφείου του Επαγγελματία.  Ίδρυση Γραφείου για ανέργους. Αναδιοργάνωση των Λαϊκών αγορών με ειδικό προνόμιο επιλογής θέσης στους δημότες μας. Επέκταση και εφαρμογή σχεδίων πολεοδομικού για την οικιστική ανάπτυξη. Διανομή οικοπέδων σε δικαιούχους, ενώ σε χωριά μας που ερημώνουν, θα παραχωρούνται δημοτικά οικόπεδα και σε ετεροδημότες, με την υποχρέωση βέβαια να οικοδομήσουν εντός 3ετίας. Ενίσχυση των υποδομών σε βιομηχανικές – βιοτεχνικές περιοχές. Δημιουργία δημοτικού παντοπωλείου και πρατηρίων ειδών ρουχισμού. Ανασύσταση και αναδιοργάνωση του προγράμματος ‘ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’ και επέκτασή του σε όλο το Νέο Δήμο. Ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών και γραφείου στήριξης και συμπαράστασης παλιννοστούντων ομογενών. Δημιουργία δημοτικού πολυϊατρείου. Νέες παιδικές χαρές και βελτιώσεις των κοιμητηρίων. Μέτρα διευκόλυνσης των ανθρώπων της υπαίθρου. Τακτική συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας. Παρεμβάσεις σε θέματα παιδείας, βραβεύσεις αριστούχων μαθητών, δημοτικό φροντιστήριο, ίδρυση σχολής μαθητείας παραδοσιακών επαγγελμάτων και αθλητικού και μουσικού σχολείου κ.α. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium