Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 13:52:10Επισκέπτες Online: 572


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
06-11-2010
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Λαγκαδάς, 05/11/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ
 
Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, ολοκλήρωσε τον κύκλο των ομιλιών του ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.


Πλήθος δημοτών κατέκλυσε απ’ άκρη σε άκρη όλους τους χώρους στην πλατεία και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την τελευταία προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Λαγκαδά, διακόπτοντας τον συνεχώς με επευφημίες και χειροκροτήματα.
Στην ομιλία του ο κ. Καραγιάννης αρχικά τόνισε ότι: «Προχωρούμε όλοι μαζί με στόχο ένα μεγάλο και ισχυρό Δήμο και δίνουμε την μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Στα οκτώ χρόνια διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά εργαστήκαμε σκληρά για την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Διεκδικήσαμε με επιτυχία πόρους από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιήσαμε το πρόγραμμα μας, χωρίς να επιβαρύνουμε τον συνδημότη με καμία πρόσθετη δαπάνη».

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα της οκταετίας που υλοποίηση η διοίκηση του Δήμου.
Μέσα από την αναλυτική διαβούλευση που προηγήθηκε, πρότεινε τις βασικές αρχές οργάνωσης του νέου Δήμου, όπως ο δημότης να συνεχίσει να εξυπηρετείται άμεσα και αποτελεσματικά στον τόπο κατοικίας και εργασίας του, να παραμείνουν και να λειτουργήσουν ομαλά όλες οι υπάρχουσες σημερινές δημοτικές υπηρεσίες στους επτά δήμους, να συνεχίσει η λειτουργία όλων των δημοτικών καταστημάτων στα χωριά, με την μόνιμη παρουσία διοικητικού υπαλλήλου και υπαλλήλων καθαριότητας.
Ολοκληρώνοντας, κάλεσε τους ενεργούς πολίτες του νέου Δήμου Λαγκαδά να στρατευτούν όλοι μαζί στη δημιουργική ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του τόπου. 
Στο τέλος της ομιλίας έγινε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, μιας ομάδας στελεχών έτοιμη να διοικήσει άμεσα και αποτελεσματικά το νέο Δήμο Λαγκαδά.    
                                                                                             Από το Γραφείο Τύπου
 
Διεύθυνση εκλογικού κέντρου:
Λουτρών 33, 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ, Tηλ. 2394020707 - Fax 2394020708
e-mail: neaporeia.ioanniskaragiannis@gmail.com
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium