Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/6/2021 19:59:30
  


 
Επισκέπτες Online: 348


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη με τους Διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ
10-05-2014
Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη με τους Διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ

Την Τετάρτη 7 Μαΐου το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης συνοδευόμενος από ιατρούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τους Διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ στον υγειονομικό χάρτη των οποίων ανήκει ο Δήμος Λαγκαδά.

Στην συνάντηση με τους Διοικητές κ.κ. Ανδριόπουλο και Βεντούρη έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα υγείας, η οποία κινήθηκε σε δυο άξονες. Καταρχήν έγινε παρουσίαση των βασικών προγραμματικών θέσεων και αρχών του συνδυασμού της «Δημοτικής Συνεργασίας» αναφορικά με τα θέματα υγείας, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε η ιδιαιτερότητα του γεωγραφικού χάρτη του Δήμου μας με ιδιαίτερη έμφαση στο ορεινό και δυσπρόσιτο τμήμα του.

Στην συνέχεια της συνάντησης επισημάνθηκαν στους δυο διοικητές τα σημαντικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα άλυτα προβλήματα που αφορούν την υγειονομική κάλυψη του Δήμου μας. Πιο αναλυτικά ο κ. Καραγιάννης εξέθεσε τα υπαρκτά προβλήματα στην λειτουργία των Κέντρων Υγείας Λαγκαδά, Ζαγκλιβερίου και Σοχού, καθώς και την άμεση ανάγκη στελέχωσης αυτών με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, την αναγκαιότητα αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, δεδομένων των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του πληθυσμού, δίνοντας έμφαση ακόμη και στην καθημερινή κάλυψη της συνταγογραφίας για όλους τους δημότες μας.

Επιπλέον επισήμανε την απαραίτητη δημιουργία 2ου σταθμού ΕΚΑΒ στα όρια του Δήμου Λαγκαδά και δεσμεύτηκε για την στήριξη του δήμου σε συνεργασία με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να προσφέρονται ανεμπόδιστα αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα υγείας, με μοναδικό κριτήριο την ωφέλεια των δημοτών.

Οι δυο διοικητές με την σειρά τους διαβεβαίωσαν τον κ. Καραγιάννη ότι θα κάνουν ότι μπορούν και είναι δυνατόν, προκειμένου να διευκολύνουν τον Δήμο Λαγκαδά και τους δημότες του, ώστε να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα ιατρονοσηλευτικά προβλήματα τους και ότι πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium