Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/6/2021 20:40:52
  


 
Επισκέπτες Online: 437


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "Δεν μ' ενδιαφέρει η θέση του Ελεγκτή Νομιμότητας..."
12-05-2014
Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "Δεν μ' ενδιαφέρει η θέση του Ελεγκτή Νομιμότητας..."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Με αφορμή την σκόπιμη παραπληροφόρηση και τις καλλιεργούμενες φήμες σχετικά με την θέση του Ελεγκτού Νομιμότητας έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:
Με την υπ΄ αριθ. 36346/2011 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ επιλέχθηκα ως ένας από τους επτά Ελεγκτές Νομιμότητας ΟΤΑ και ειδικότερα επιλέχθηκα για την Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012.
Εδώ κα δυόμιση χρόνια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου ως δικηγόρος ειδικευμένος στο δημόσιο δίκαιο και έπαψε οριστικά να με ενδιαφέρει η παραπάνω θέση. Κατά συνέπεια η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών με τον πρόσφατο Νόμο 4257/2014 να επαναφέρει τον θεσμό του Ελεγκτή Νομιμότητας δεν με αφορά.
Πληροφορώ λοιπόν όσους αδίκως προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους συνδημότες μας ότι ματαίως κοπιάζουν. Τα παιχνιδάκια που μέσα στον εκλογικό πανικό τους προσπαθούν να παίξουν στρέφονται τελικά εναντίον τους.
Είναι δε κατάντια για αυτούς να «χρησιμοποιούν» μια επιτυχία μου σε μια θέση που δεν μου την χάρισαν, άλλα πήρα με το σπαθί μου μέσω ΑΣΕΠ. Δεν δίστασαν να δημιουργήσουν ολόκληρο μύθο και να προσπαθήσουν να τον διασπείρουν με τα «παπαγαλάκια» τους ότι «δήθεν θα εκλεγώ δήμαρχος και θα παραιτηθώ στην συνέχεια». Γελοιότητες ή μάλλον σκόπιμη και παραπλανητική παραπληροφόρηση.
Το ξεκαθαρίζω σήμερα. Η απόφαση να διεκδικήσω την δημαρχία είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι ευκαιριακή. Δεσμεύομαι απέναντι στους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου, ότι όπως υπηρέτησα για οκτώ χρόνια ως δήμαρχος τον τόπο μου, έτσι θα κάνω και για άλλα πέντε από την 1η Σεπτεμβρίου.
Άλλωστε, έχω μάθει να αγωνίζομαι σκληρά για όσα πέτυχα στην ζωή μου, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή και για αυτό ζητώ την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας ώστε να αγωνιστούμε μαζί για τον τόπο μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium