Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 22:54:01Επισκέπτες Online: 453


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
12-11-2010
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


Το βράδυ της Πέμπτης 11 Νοέμβρη βρέθηκε στο Λαγκαδά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, με σκοπό να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη για τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοέμβρη.
Η ομιλία του έγινε στα γραφεία του Επαρχείου Λαγκαδά, όπου τον υποδέχτηκε ο Γραμματέας της  Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Λαγκαδά Νίκος Παντελίδης, καθώς και πλήθος μελών του κόμματος.Παρών στην ομιλία ήταν επίσης ο δήμαρχος Ασσήρου και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά Δημήτρης Ράβναλης, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά και πρώην βουλευτής Γιώργος Ρόκος, ο πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Μπόλαρη Δημήτρης Χρηστίδης (που εκλέγεται τρίτος από το συνδυασμό), η πρώην υποψήφια δήμαρχος Ωραιοκάστρου Χριστίνα Αλίρη και πλήθος κόσμου.

Η ομιλία Σκανδαλίδη
Ο Κ. Σκανδαλίδης ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Επαρχείο Λαγκαδά, παρότι ιδρύθηκε από τον ίδιο όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών το 1994.
Τόνισε πως η προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη Μάρκου Μπόλαρη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πρέπει να έχει νικηφόρο κατάληξη και όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τη μεγάλη αλλαγή στο χώρο της αυτοδιοίκησης.
Ζήτησε τη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και τόνισε το ήθος, την εργατικότητα, τη σεμνότητα, τη σοβαρότητα και τις γνώσεις που διαθέτει ο Μάρκος Μπόλαρης έναντι του Ψωμιάδη.
«Καλώ να δώσουμε μάχη με όλες μας τις δυνάμεις, όλοι μαζί, και αυτοί που μπορούν να κινητοποιήσουν αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν» ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης.


Οι αντιδράσεις
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Σκανδαλίδη, ένας δημότης αποχώρησε επιδεικτικά φωνάζοντας πως «ο υπουργός δεν μιλάει με τον κόσμο για τα προβλήματα του τόπου». 
Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και έξω από την αίθουσα, όπου επί μακρόν ένας δημότης αντιδρούσε, φωνάζοντας για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κόμμα.
Σε ερώτηση ενός άλλου δημότη σχετικά με την υποψηφιότητα υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ από την επαρχία Λαγκαδά που ήταν τωρινός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε συνδυασμό που ηγείται υποψήφιος δήμαρχος από τη ΝΔ (αναφερόταν στον κ. Τουλουπίδη), ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε: «Θα παρθούν αποφάσεις μετά τις εκλογές και όσοι υπονομεύουν το κόμμα δεν τους θέλουμε μαζί μας και θα διαγραφούν».
Σε επόμενη ερώτηση δημότη σχετικά με τα προβλήματα των αγροτών, ο υπουργός δήλωσε πως «θα ξανάρθω να μιλήσουμε για τα αγροτικά. Τώρα είμαι εδώ να μιλήσουμε για τις εκλογές» και δεσμεύτηκε να ξαναεπισκεφθεί το Λαγκαδά.


Οι άλλες ομιλίες
Στο βήμα ανέβηκε και ο κ. Ράβναλης που τόνισε πως η υποψηφιότητα του αμφισβητήθηκε και κατακρίθηκε ακόμη και από μέλη της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε πως συναντήθηκε με τα μέλη του συνδυασμού του, ώστε να στηρίξουν την υποψηφιότητα Μπόλαρη.

Ο κ. Ρόκος ανέφερε πως σε τοπικό επίπεδο οι δύο συνδυασμοί που εκπροσωπούσαν το ΠΑΣΟΚ είχαν σύνολο ποσοστών 25%, ενώ σε περιφερειακό επίπεδο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που εκφράστηκε από το συνδυασμό Μπόλαρη έφτασε το 30%, γεγονός που γεννά ερωτηματικά. Τόνισε ακόμη πως πρέπει να στηριχθεί ο Μάρκος Μπόλαρης και πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας νομάρχης με αρνητικό ρεκόρ ανάπτυξης στο νομό.

Η τελευταία ομιλία ήταν της πρώην υποψήφιας δημάρχου Ωραιοκάστρου Χριστίνας Αλίρη με το συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών», που ανέφερε πως ο συνδυασμός της δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν από τους δύο συνδυασμούς που περνούν στο δεύτερο γύρο. «Η απόφαση που πάρθηκε είναι λευκό ή άκυρο. Το λευκό είναι μια αριστερή επιλογή. Είμαι αριστερή, γιατί ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Μένουμε σταθεροί στις απόψεις μας ως συνδυασμός και δεν ψηφίζουμε τους συνδυασμούς που είχαμε απέναντι μας στις εκλογές» ανέφερε η κ. Αλίρη.   

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium