Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/12/2021 20:58:21


    Επισκέπτες Online: 742


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "Θα συνεργαστούμε με ολες τις παρατάξεις για το κοινό καλό..."
26-05-2014
Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "Θα συνεργαστούμε με ολες τις παρατάξεις για το κοινό καλό..."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συμμετοχή, Συνεργασία και σκληρή Δουλειά


Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» η ετυμηγορία των συμπολιτών μας, που μας ανέθεσε τη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά. Περίπου 17.500 συνδημότισσες και συνδημότες μας επέλεξαν για να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάσαμε.

Μας επέλεξαν για να διοικήσουμε με σύνεση, αξιοκρατία και σκληρή δουλειά. Μας επέλεξαν γιατί δημιουργήσαμε μία παράταξη από άξιους και ικανούς ανθρώπους, τους οποίους και ευχαριστούμε για τον τίμιο και σκληρό αγώνα που κάναμε.

Όμως ο πραγματικός αγώνας αρχίζει από σήμερα. Όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, τόσο εγώ ο ίδιος όσο και όλοι οι συνεργάτες μου, υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, στόχος μας είναι ένας Ανθρώπινος και Σύγχρονος Δήμος Λαγκαδά με ανοιχτές διαδικασίες, απόλυτη διαφάνεια και λογική διαχείριση στα οικονομικά, συνεχή διαβούλευση και συμμετοχή όλων μας.

Βασικοί άξονες της πολιτικής μας θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αποκέντρωση στο Δήμο Λαγκαδά. Η άμεση επίλυση των σωρευμένων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην υγεία, τις συγκοινωνίες, το περιβάλλον, την παιδεία και την δημόσια ασφάλεια. Η δημιουργία δικτύου προστασίας των συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Στόχος μας - και γι αυτό θα δουλέψουμε σκληρά - είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής για κάθε συνδημότη μας, σε όλα τα σημεία του Δήμου Λαγκαδά, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα.

Είναι υποχρέωσή μας στην προσπάθεια αυτή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Και υγιείς δυνάμεις βρίσκονται σε όλες τις παρατάξεις, όχι μόνο στη δική μας. Με όλους αυτούς λοιπόν θα συνεργαστούμε για το κοινό καλό. Θα συγκρουστούμε μόνο με αντιλήψεις και νοοτροπίες που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία στον τόπο μας.

Οι συνδημότες μας έδωσαν σαφή εντολή να προχωρήσουμε τον τόπο μας μπροστά. Σήμερα, την επόμενη μέρα της αλλαγής πορείας στο Δήμο μας, δεσμευόμαστε σε όλους αυτούς που μας ψήφισαν, όσο και σε εκείνους που δεν το έκαναν, ότι θα είμαστε Διοίκηση όλων των Δημοτών.

Από σήμερα προχωράμε μπροστά με ενότητα, σύνθεση απόψεων και σεβασμό στην γνώμη όλων των συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας και δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης στον Δήμο Λαγκαδά ζητούμε την στήριξη όλων ανεξαιρέτως των υγειών δυνάμεων του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη τιμή.

Να είστε σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε.

 

.  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium