Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/7/2024 02:33:38Επισκέπτες Online: 387


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
13-11-2010
ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα έχουν στον δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εκλογών πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι που έδωσαν τη μάχη ως ανεξάρτητοι σε αντίστοιχους δήμους της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση που έλαβαν το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ της Β΄ περιφέρειας και η ΝΕ Θεσσαλονίκης, οι υποψήφιοι που χρισμοδοτεί το ΠΑΣΟΚ ενόψει του δεύτερου γύρου είναι ο Σπύρος Σταματάκης στον δήμο Δέλτα, ο Παναγιώτης Δαϊκούδης στον δήμο Χαλκηδόνας, ο Ιωάννης Αναστασιάδης στον δήμο Λαγκαδά, ο Άγγελος Φραντζής στον δήμο Βόλβης και ο Γιάννης Μαυρομάτης στον δήμο Θερμαϊκού.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η Νομαρχιακή Επιτροπή Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται επίσης στήριξη στο νυν δήμαρχο Αγίου Γεωργίου, Αγγελο Φραντζή, στο δήμο Βόλβης, στο νυν δήμαρχο Μηχανιώνας, Γιάννη Μαυρομάτη ,για το δήμο Θερμαϊκού που και οι δύο ανήκουν στο χώρο του και διεκδίκησαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι τη δημαρχία. Επίσης στηρίζει στο δήμο Χαλκηδόνας τον Παναγιώτη Δαϊκούδη και στο δήμο Λαγκαδά τον Γιάννη Αναστασιάδη, ανεξάρτητους υποψηφίους από το χώρο της ΝΔ.
Τον κ. Αναστασιάδη στο Λαγκαδά στηρίζουν εν όψει του δεύτερου γύρου και οι Οικολόγοι Πράσινοι
. Στη δική τους χτεσινή ανακοίνωση υπογραμμίζουν ότι στη δεύτερη Κυριακή επιλέγουν αυτούς που θεωρούν «προτιμότερους». Στο πλαίσιο αυτό στο δήμο Πέλλας υποστηρίζουν όπως και στον πρώτο γύρο, τη Δημοτική Ενότητα, με επικεφαλής τον Ν. Παπανικολάου, στο δήμο Κιλκίς, υποστηρίζει το το Δ. Τερζίδη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και στο δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική το συνδυασμό του Μ. Βλαχόπουλου.
Από τη μεριά του ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Β΄Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης, αφού χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη «ντορνέ Θεσσαλονικιό» ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δέλτα - Σταματάκης Σπύρος, Θερμαϊκού - Μαυροματης Γιάννης, Βόλβης - Φραντζής Άγγελος, Χαλκηδόνας - Δαικουδης Παναγιώτης και Λαγκαδά - Αναστασιάδης Γιάννης στηρίζουν τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη και αντίστροφα.

Πηγές: εφημερίδες Μακεδονία,  Ελευθεροτυπία & Αγγελιοφόρος 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium