Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/7/2021 03:17:58
  


 
Επισκέπτες Online: 291


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;
30-05-2014
ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;


Εκλογικό κέντρο Γ. Αναστασιάδη

Το εκλογικό κέντρο που διατηρούσε από το 2009 στο ίδιο σημείο ο δήμαρχος Γ. Αναστασιάδης δεν υπάρχει πλέον. Στο κεντρικό ισόγειο γραφείο της οδού Λουτρών τίποτα δεν θυμίζει σήμερα ότι στο χώρο αυτό λειτουργούσε εκλογικό κέντρο. Την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών και μετά το δυσμενές αποτέλεσμα, ο κ. Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του άδειασαν το εκλογικό κέντρο, ξήλωσαν τις ταμπέλες, τα αυτοκόλλητα και αφαίρεσαν όλο το προεκλογικό υλικό. Το συγκεκριμένο γραφείο αποτέλεσε επί πολλά χρόνια εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Γ. Αναστασιάδη, Γ. Καραγιάννη, όπως και του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Αδάμ Ρεγκούζα. Ενοικιάστηκε ως εκλογικό κέντρο και λογιστικό γραφείο το 2009 από τον Γ. Αναστασιάδη, ο οποίος το διατηρούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος (2011-2014).

Εκλογικό κέντρο Γ. Καραγιάννη

Λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω από το εκλογικό κέντρο του Γ. Αναστασιάδη λειτουργούσε το εκλογικό κέντρου του Γ. Καραγιάννη, στην οδό Λουτρών 29. Παλιότερα λειτουργούσε στο χώρο αυτό το κατάστημα «Γερμανός», ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν άδειο. Το εκλογικό κέντρο αναμένεται να κλείσει εντός των επομένων ημερών, αφού πλέον ολοκλήρωσε το σκοπό του. Τις τελευταίες μέρες είναι ανοιχτό και λειτουργεί γραμματεία, που δέχεται τις ευχές των δημοτών, ενώ παράλληλα παρέχεται ενημέρωση για τους σταυρούς των συμβούλων και τηλεφωνική επικοινωνία.

Εκλογικό κέντρο Μ. Ταυρίδου

Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 26 λειτουργούσε το εκλογικό κέντρο της Μαρκέλλας Ταυρίδου, που μέχρι χθες ήταν στην ίδια κατάσταση με την προεκλογική περίοδο. Σήμερα αφαιρέθηκαν κάποιες αφίσες και ανακοινώσεις του συνδυασμού, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να λειτουργήσει στον χώρο αυτό το πολυκατάστημα «ΠΕΙΚΟΣ» που μεταφέρεται  από το 1ο χλμ. Λαγκαδά - Θεσ/νίκης. Ηδη έχει τοποθετηθεί η πρώτη αυτοκόλλητη επιγραφή του πολυκαταστήματος και εντός ολίγων ημερών θα γίνει και η μετακόμιση των εμπορευμάτων.

Εκλογικό κέντρο Φ. Γεωργουδάκη

Ο κ. Γεωργουδάκης δεν διέθετε εκλογικό κέντρο, αλλά χρησιμοποιούσε τα γραφείο του ΚΚΕ στην οδό Μπαρέτη, όπως και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium