Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/7/2021 04:32:00
  


 
Επισκέπτες Online: 322


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μ. ΤΑΥΡΙΔΟΥ: "Προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά δεν τα καταφέραμε..."
30-05-2014
Μ. ΤΑΥΡΙΔΟΥ: "Προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά δεν τα καταφέραμε..."


ΕΓΙΝΕ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ»

Συνάντηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ενεργός Δημότης» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Μαΐου στην αίθουσα «Αγ. Κυράννα», που βρίσκεται απέναντι από το 1ο δημοτικό σχολείο Λαγκαδά.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι καθώς και φίλοι του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, που βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών για το δήμο Λαγκαδά και συζητήθηκε η πορεία της κίνησης μετά τις εκλογές.

Μετά από την εισήγηση της Υποψήφιας Δημάρχου Μαρκέλλας Ταυρίδου ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.

Μετά από έναν πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο, ομόφωνα κατέληξαν στην παραπάνω ανακοίνωση:

Ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φίλους και ψηφοφόρους, που μας τίμησαν στις δημοτικές εκλογές. Αναμφίβολα το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και προβληματιζόμαστε για την επιβράβευση αυτών για τους οποίους οι πολίτες μιλούσαν αρνητικά για τις πρακτικές και τις επιλογές τους, ακόμα και  για την κακοδιοίκηση και τη διαφθορά.

Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ξεκίνησε σαν μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και της Δημοτικής Αρχής, μετά από απαίτηση του ίδιου του λαού.

Την προεκλογική περίοδο κάναμε έναν τίμιο αγώνα, προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καταγράψαμε όμως ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων και εκλέξαμε 3 Δημοτικούς Συμβούλους και εκπροσωπούμαστε στα μισά σχεδόν Τοπικά Συμβούλια. Ίσως αν το ξεκίνημα της κίνησης ήταν νωρίτερα κατά 3 μήνες τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Σίγουρα τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο δεν περιποιούν τιμή. Οι υποσχέσεις, τα ταξίματα και τα ρουσφέτια ήταν το κυρίαρχο προεκλογικό επιχείρημα  για τους δύο συνυποψήφιους μας με στόχο τον εκμαυλισμό συνειδήσεων.

Η κινητοποίηση του υπαλληλικού δυναμικού του Δήμου, η ρουσφετολογική χρησιμοποίηση των εργαζομένων με δίμηνες απασχολήσεις, οι μεταδημοτεύσεις αγνώστων ανθρώπων στα χωριά μας (πάνω από 400 από τον Ιανουάριο μέχρι 16/05/2014), η ενεργοποίηση κομματικών μηχανισμών ήταν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη την προεκλογική περίοδο, ενώ και ο πακτωλός των εκλογικών δαπανών πέρασαν απαρατήρητα και θεωρούνται φυσιολογικά πλέον.

Οι πολίτες του δήμου Λαγκαδά επέλεξαν τελικά τον κ. Καραγιάννη και την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» να διοικήσουν το Δήμο.

Εμείς τους δίνουμε συγχαρητήρια και ευχόμαστε να προσπαθήσουν να είναι χρήσιμοι για τον τόπο, για όλους τους πολίτες.

Εμείς, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και θα παλέψουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο τη νέα πενταετία για να αλλάξουμε ό,τι μπορούμε και να βάλλουμε τον πολιτικό πολιτισμό, που δυστυχώς έλειπε, στο Δήμο μας. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας εποικοδομητική αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα έξω από αυτό με συνεχή δράση θα διαμορφώνουμε και θα παλεύουμε μαζί με όλους τους πολίτες για αλλαγή στην στάσιμη πορεία του Δήμου.

Θα συνεχίσουμε, πάντα πιστοί στις θέσεις και τις αρχές μας, για διαφάνεια, αξιοκρατία, διαχειριστικό έλεγχο, αποκέντρωση, με κύριο γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας, πολεμώντας νοσηρότητες και εκβιαστικές καταστάσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….


Δελτίο Τύπου

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium