Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/10/2021 15:39:35


  


 
Επισκέπτες Online: 575


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
02-06-2014
ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με καταγωγή από τον δήμο Λαγκαδά τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, ενώ αρκετοί υποψήφιοι είχαν πολύ καλές επιδόσεις στους σταυρούς προτίμησης.

Του Πασχάλη Μητρακούδη

Πρώτος από την παράταξη Τζιτζικώστα εκλέγεται ο γιατρός - καρδιολόγος Ιωάννης Ταχματζίδης από το Βασιλούδι δήμου Λαγκαδά με 11.645 σταυρούς. Ο κ. Ταχματζίδης είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δήμου Λαγκαδά και διετέλεσε αντιδήμαρχος Πρόνοιας δήμου Λαγκαδά. Από 1η Σεπτεμβρίου θα κάθεται στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής. Δεύτερος σε σταυρούς εκλέγεται ο περιφερειακός σύμβουλος Θεοφάνης Παπάς από το Σοχό, λαμβάνοντας 11.372 σταυρούς προτίμησης. Ο κ. Παπάς διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης το 2013, ενώ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις με την παράταξη του κ. Ψωμιάδη. Στην 7η θέση εκλέγεται η Εφη Βασιλειάδου από τη Μαυρούδα δήμου Βόλβης με 7.462 σταυρούς, στην 8η θέση ο Ντίνος Κούης από την Ξυλόπολη με 7.122 σταυρούς και στην 22 η θέση ο Χρήστος Μήττας από το Σοχό με 5.025 σταυρούς. Σε εκλόγιμη θέση βρίσκεται και ο Βασίλης Ανατολίτης με καταγωγή από τον Άγιο Βασίλειο, που έλαβε 4.813 σταυρούς, ενώ σε πολύ καλή σειρά βρίσκεται και η Χριστίνα Γκούντα από τη Δορκάδα, που παρότι δεν εκλέγεται έλαβε 3.929 σταυρούς προτίμησης. Σε μη εκλόγιμες θέσεις βρίσκονται οι: Γεωργιάδου - Γρανούζη Χρύσα από Λευκοχώρι με 3.678 σταυρούς, η Μάρθα Σινανα από την Ξυλόπολη με 2.666 σταυρούς και ο Αναστάσιος Λύκαρτζης από Ασσήρο με 2.345 σταυρούς.

Από την παράταξη Ιωαννίδη

Πολύ καλές θέσεις έλαβαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι από τον δήμο Λαγκαδά, που συμμετείχαν στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Ο εκπαιδευτικός Χρήστος Κιοσές από τη Γερακαρού βρέθηκε στην 16η θέση με 2.246 σταυρούς, ο Γιώργος Προκοπίδης από την Αρετή στην 22η θέση με 1.981 σταυρούς, ο Κώστας Μπίζπος από την Ασσηρο στην 26η θέση με 1.737 σταυρούς και η Αννα Νικολή από το Λαγκαδά στην 45η θέση με 1.060 σταυρούς. Στη δεύτερη θέση εκλέγεται ο νεαρός Γιώργος Καγιάς από το Μελισσοχώρι, που έλαβε 5.389 σταυρούς, όπως και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Πόπη Καλαϊτζή. Στην 28η θέση η Γεωργία Ζαχαράκου από τη Γερακαρού με 1.538 σταυρούς και στην 53η θέση ο Τάσος Σαργιαννίδης από τον Ασκό με 870 σταυρούς.

Από την παράταξη της Δ. Χαραλαμπίδου

Εξαιρετικά επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία του νεαρού Βασίλη Ρόκου από το Λαγκαδά (γιος του δημοτικού συμβούλου Γ. Ρόκου) στις περιφερειακές εκλογές, καθώς έλαβε 2.608 σταυρούς προτίμησης. Πολύ καλά τα πήγε και ο Αλέξανδρος Πέϊκος από το Λαγκαδά με 1.239 σταυρούς.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί

Πολύ καλά τα πήγε ο δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά Κώστας Πετρίδης από την Κριθιά, που ήταν υποψήφιος με τη Νιόβη Παυλίδου και έλαβε τη δεύτερη θέση με 1.900 σταυρούς. Από το συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη ξεχώρισε ο Αδάμ Δράγας από τον Βερτίσκο με 1.614 σταυρούς, ενώ ο Βαγγέλης Μπιτσίμης από το Λαγκαδά έλαβε 433 σταυρούς. Τέλος, από τον συνδυασμό «Οικολογία Αλληλεγγύη» πρώτος εκλέχτηκε ο εκπαιδευτικός - μουσικός και ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Λαγκαδά, Στέλιος Αβέστας με 990 σταυρούς.
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium