Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 08:32:23Επισκέπτες Online: 339


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 441 ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ
16-11-2010
ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 441 ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Νέο δήμαρχο τον πρώην βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Γαλαμάτη, εξέλεξαν οι δημότες του νεοσύστατου δήμου Βόλβης. Η επικράτηση του συνδυασμού «Δήμος Βόλβης - Γαλαμάτης - Νέα Αρχή. Μαζί για το αύριο» είχε διαφανεί από τον πρώτο γύρο και επιβεβαιώθηκε την Κυριακή των εκλογών, από νωρίς, με την καταμέτρηση στα πρώτα εκλογικά τμήματα.
Ήδη, πριν από τις 9 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου, που είχε τη στήριξη της ΝΔ, είχαν αρχίσει οι πανηγυρισμοί, που συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, με μικρά γλέντια στα περιφερειακά κέντρα στις έδρες των πρώην δήμων.
Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στο Σταυρό, ο Δημήτρης Γαλαμάτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Σηκώνουμε τα μανίκια για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Ανυπομονούμε να έρθει η 1η Ιανουαρίου να πιάσουμε δουλειά. Ολοι ενωμένοι θα δουλέψουμε για το καλό του δήμου Βόλβης».
Η επικράτηση του Δ. Γαλαμάτη ήταν σχεδόν ολοκληρωτική στα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα με εξαίρεση αυτό του Αγίου Γεωργίου, όπου ήταν επί τρεις τετραετίες δήμαρχος ο Αγγελος Φραντζής, παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες κέρδισε εντός της Ασπροβάλτας.
Η τελική διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους της χτεσινής αναμέτρησης έφτασε στις 441 ψήφους υπέρ του Δ. Γαλαμάτη.
Συγκεκριμένα ο Δ. Γαλαμάτης επικράτησε στους δήμους Εγνατίας, της Μαδύτου, της Ρεντίνας, της Απολλωνίας (όπου πέτυχε τα μεγαλύτερα ποσοστά του) και της Αρέθουσας.
Στον πρώτο γύρο των εκλογών, την περασμένη Κυριακή ο Δ. Γαλαμάτης συγκέντρωσε ποσοστό 48,31 % έναντι 46,59% του αντιπάλου του.
Ο Δημήτρης Γαλαμάτης γεννήθηκε το 1971 στο Σταυρό, αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής με αντικείμενο έρευνας τη βιολογική πτηνοτροφία.
Εργάζεται ως επόπτης κτηνίατρος στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το 2004 εκλέχτηκε βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής.
 
Από την εφημερίδα Αγγελιοφόρος 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium