Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2024 09:35:20Επισκέπτες Online: 617


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 53
27-08-2014
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...Νο 53


Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος κ. Αναστασιάδης από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Υποτίθεται ότι η συνεδρίαση είχε απολογιστικό χαρακτήρα και εν πάση περιπτώσει ήταν το τέλος μιας δημαρχιακής θητείας. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη άραγε να είναι παρών για να παρουσιάσει το έργο του και να απολογηθεί για τα πεπραγμένα του; Ή ακόμα να ευχαριστήσει τους συμβούλους του δημοσίως για την συνεργασία και βέβαια και όλη την αντιπολίτευση για την τετραετή ανοχή της και την όποια συνεργασία; Ο κ. Καραγιάννης πάντως ευχαριστώντας όλους για την συνεργασία, χαρακτήρισε την συνεδρίαση πανηγυρική, ενώ ο κ. Γεωργουδάκης σχολιάζοντας λίγο αργότερα τα θέματα ημερησίας διατάξεως την χαρακτήρισε «για τα πανηγύρια». Διαλέγετε και παίρνετε!!!!

 

Στα χαμένα…

Πάντως ο κ. Αναστασιάδης έδωσε ακόμα ένα δείγμα γραφής ως Δήμαρχος. Δεν ήρθε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε για να ψηφίσει τους ισολογισμούς των οργανισμών του Δήμου που διοικούσε τέσσερα χρόνια και άφησε εκτεθειμένους τους αντιδημάρχους και τους προέδρους να παλεύουν μόνοι τους για να αποδείξουν ο «πετάει ο γάιδαρος». Αφήστε που οι σύμβουλοί του δεν γνώριζαν τις μετατάξεις υπαλλήλων του Δήμου σε άλλους Δήμους ή υπηρεσίες, που υπέγραψε ο κ. Αναστασιάδης τελευταίες μέρες και ζητούσαν ενημέρωση από την αντιπολίτευση.

 

ΕΝΦΙΑ και στους πεθαμένους στο Σοχό

Ναι έγινε κι αυτό την τελευταία εβδομάδα της θητείας του κ. Αναστασιάδη. Ο Δήμος Λαγκαδά έστειλε σε μια μεγάλη ομάδα δημοτών του Σοχού τα δικαιώματα χρήσης των τάφων. Κάτι σαν ενοίκιο της τελευταίας κατοικίας.!!! Μόνο που ενώ παντού τα ενοίκια πέφτουν, στον Σοχό ο Δήμος έδειξε πως δεν χαμπαρίζει από κρίσεις και τέτοια. Έστειλε χαράτσια για τους τάφους της τάξης των 700 - 800 ή και 1300 ευρώ. Το είδαν οι ζωντανοί και κόντεψαν να πεθάνουν! Το άκουσαν οι πεθαμένοι και κόντεψαν να σηκωθούν να κυνηγήσουν τους αρμοδίους που τους θυμήθηκαν την εποχή που ακόμα σκέφτονται οι άνθρωποι πως θα πληρώσουν τον άλλον ΕΝΦΙΑ και όχι τον ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΗΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (ΕΝΦΙΑ-ΤΕΚ).
Το αστείο είναι ότι όταν ο Δήμος νοικιάζει εκτάσεις του Δήμου για χωματερές στον Ασκό, τις νοικιάζει για 25 χρόνια προς 25 ευρώ το στρέμμα. Όταν νοικιάζει τάφους στο Σοχό, τους νοικιάζει για 7 χρόνια προς 300 ευρώ τα 2 μέτρα γης.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium