Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/6/2024 21:31:05Επισκέπτες Online: 840


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
05-12-2010
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αναδημοσίευση απο την εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ


Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων στους περισσότερους δήμους της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, τα σενάρια και η ονοματολογία δίνουν και παίρνουν. Οι περισσότεροι νεοκλεγέντες δήμαρχοι φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο σχήμα και τα πρόσωπα με τα οποία θα διοικήσουν την νέα τετραετία το δήμο τους αλλά δεν θέλουν ακόμη να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους.

Δήμος Λαγκαδά

Ο Γιάννης Αναστασιάδης αναμένεται να αξιοποιήσει σε καίριες θέσεις της νέας διοίκησης του δήμου τόσο την πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλο, Μαρία Γραικού από την περιοχή του Λαγκαδά, όσο και τους Ιωάννη Ταχματζίδη από την Κορώνεια, Γιώργο Σεπιάδη από τον Σοχό και τον Κωνσταντίνο Τσαγκαλίδη επίσης από τον Λαγκαδά.

Δήμος Βόλβης

Στο νέο δήμο Βόλβης ο νέος δήμαρχος, Δημήτρης Γαλαμάτης φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμη στα ονόματα των αντιδημάρχων με τους οποίους θα συνεργαστεί για το καλό του τόπου του. Πάντως, οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς, ο πρώην δήμαρχος Ρεντίνας, Διαμαντής Λιάμας αλλά και ο Θεόδωρος Ιορδανίδης και Νικόλαος Θωμάς φαίνεται πως θα έχουν προβάδισμα στην προτίμηση του νέου δημάρχου.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την ομάδα διοίκησης ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες σε καίριες θέσεις αναμένεται να δούμε τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του, Γιώργο Λαζαρίδη από την περιοχή της Καλλιθέας, τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο, Χρήστο Τερζή, τον Σταύρο Μαρμαρίδη. Ενώ, σε θέση αντιδημάρχου είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Ανέστη Πολυχρονίδη. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium