Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 06:21:23Επισκέπτες Online: 391


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ" Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΟΣ
10-12-2010
"ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ" Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΟΣ


Μπορεί να έχασε τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, ωστόσο οι προτάσεις για συνεργασία στον απερχόμενο δήμαρχο Ωραιοκάστρου δίνουν και παίρνουν. Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του νέου δήμου Δέλτα ακουγόταν έντονα ότι ο Ν. Μπάτος δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από το περιβάλλον του νέου δημάρχου για τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου.

Μιλώντας στην «Κ» ο κ. Μπάτος τόνισε ότι έχει δεχθεί κάποια πρόταση, την οποία όμως δεν έχει ακόμη αξιολογήσει. «Μου έγινε κάποια πρόταση, ωστόσο δεν αποφάσισα για το τι ακριβώς θα κάνω», είπε ο κ. Μπάτος. Ωστόσο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιουτίκα, μας είπε ότι δεν υπήρξε κάποια πρόταση συνεργασίας. «Ο Νίκος (σημ. Μπάτος) είναι φίλος μου και αξιόλογο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι» αρκέστηκε να πει ο κ. Γιουτίκας. Την ίδια ώρα, ανθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του κ. Γιουτίκα ανέφεραν ότι η πρόταση έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό και ήταν γνωστή ακόμη και στο χώρο της αντιπολίτευσης.

«Βροχή» οι προτάσεις

Πρόταση για συνεργασία, όπως λέει και ο ίδιος ο κ. Μπάτος, δέχθηκε και από άλλους τοπικούς άρχοντες της πόλης, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από κάπου. «Δεν είναι η μοναδική πρόταση του κ. Γιουτίκα. Πρόταση συνεργασίας είχα τόσο από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όσο και από τον νέο δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη. Επιθυμία μου είναι να αξιοποιήσω τη μεγάλη μου εμπειρία», υποστήριξε. Τα σενάρια αυτά που συζητιόταν έντονα ακόμη και στο Ωραιόκαστρο, έκαναν λόγο ακόμη και για ενδεχόμενη αποχώρηση του κ. Μπάτου από τον συνδυασμό του, ο οποίος θα έμενε «ακέφαλος». Ωστόσο, ο κ. Μπάτος διευκρίνισε ότι θα παραμείνει επικεφαλής στο συνδυάσμο με τον οποίο διεκδίκησε το δήμο. «Όχι μόνο δεν θα αποχωρήσω, αλλά θα αναλάβουμε και δράση. Θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση. Η νέα διοίκηση θα μας βρει απέναντί της σε περίπτωση, που δεν τηρήσει όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν», τόνισε ο απερχόμενος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Ο Σαραμάντος εξαπάτησε τον κόσμο του Ωραιοκάστρου»

«Εύχομαι να μην αποδειχθεί ότι η νίκη του Δ. Σαραμάντου είναι μια πολιτική απάτη. Κάθε εκλογική αναμέτρηση περιλαμβάνει θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Πρώτη φορά όμως πήρα μέρος σε εκλογές τέτοιου είδους», είπε ο κ. Μπάτος κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. «Ο κ. Σαραμάντος εξαπάτησε τους πολίτες του Ωραιοκάστρου και των υπολοίπων δήμων. Έταξε 2.000 θέσεις εργασίας, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη για δουλειά ορισμένων. Που θα τις βρει θα ήθελα να ήξερα», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «υποσχέθηκε μείωση δημοτικών τελών αλλά και του τιμολογίου της ΕΥΑΘ. Οι πολίτες του Ωραιοκάστρου τα περιμένουν όλα αυτά. Ο νέος δήμος όμως είναι ένας υπερχρεωμένος δήμος. Που θα τα βρει όλα αυτά τα λεφτά;». «Όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκα με ήθος και αξιοπρέπεια και έτσι θα συνεχίσω. Κάτι που δεν τηρήθηκε από την άλλη πλευρά. Το χρήμα προεκλογικά έρεε άφθονο στο στρατόπεδο Σαραμάντου. Αυτό έφερε και την νίκη», κατέληξε ο κ. Μπάτος.

Από την εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium