Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/5/2024 23:43:59Επισκέπτες Online: 563


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΧΟ
11-12-2010
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΧΟ

Την αντίδραση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Αναστασιάδη προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου Λαχανά Παντελή Πάσχου να δημοπρατήσει λίγες μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές (στις 15/11/2010) την κατασκευή διαφόρων έργων στο δήμο Λαχανά.
 Έτσι, ο Γιάννης Αναστασιάδης απέστειλε προς τον δήμαρχο Λαχανά εξώδικη πρόσκληση με σκοπό να ζητήσει από τον κ. Πάσχο να ματαιώσει τις συγκεκριμένες δημοπρατήσεις και να μην δημοπρατήσει τυχόν άλλα έργα μέχρι τη λήξη της θητείας του.
Στην εξώδικη πρόσκληση αναφέρεται μάλιστα πως τα συγκεκριμένα έργα θα δημοπρατηθούν στο μέλλον, εφόσον τύχουν της εγκρίσεως της νέας δημοτικής αρχής του νέου δήμου Λαγκαδά και συνάδουν με τις προτεραιότητες του. Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης ζητά από τον κ. Πάσχο να μην υπογράψει τις συμβάσεις κατασκευής με τους μειοδότες εργολήπτες για τα έργα που δημοπρατήθηκαν από τις 15-11-2010 και έπειτα, καθώς, όπως αναφέρεται στην εξώδικη πρόσκληση, «είχατε τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση να μας ενημερώσετε, πράγμα το οποίο δεν πράξατε».
Στο εξώδικο αναφέρεται επίσης πως «αν δε επιμείνετε στη δημοπράτηση, παρακαλώ να παραδώσετε με απόδειξη παραλαβής φωτοαντίγραφο της παρούσας στους εργολήπτες που θα πάρουν μέρος στη δημοπράτηση, ώστε να λάβουν γνώση των προθέσεων μας και να αναλάβουν τον κίνδυνο για κάθε ζημία τους από την πιθανή ματαίωση του έργου από τη νέα διοίκηση».
 
Το lagadas net επικοινώνησε με τον δήμαρχο Λαχανά, με σκοπό να ακουστεί και η δική του γνώμη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό καθώς ο δήμαρχος βρισκόταν στο εξωτερικό. Δεσμευόμαστε όμως πως θα ακουστεί και η δική του γνώμη.
 
 
Διαβάστε παρακάτω το εξώδικο που απέστειλε ο Γιάννης Αναστασιάδης προς τον δήμαρχο Λαγκαδά:
 
 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Του Γιάννη Αναστασιάδη του Αναστασίου κατοίκου Λαγκαδά, ως αρχηγού του επιτυχόντος συνδυασμού των δημοτικών εκλογών της 7-11-2010 για την ανάδειξη δημοτικής αρχής στον Δήμο Λαγκαδά
ΠΡΟΣ
Τον Δήμο Λαγκαδά, νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον δήμαρχο αυτού Παντελή Πάσχο
Λαγκαδάς 23-11-2010
Κ. Δήμαρχε
Πληροφορήθηκα ότι τις προηγούμενες μέρες δημοπρατήσατε και συνεχίζετε εντός των επομένων ημερών να δημοπρατείτε την κατασκευή έργων στον Δήμο σας, την οποία δαπάνη θα καταβάλλουμε ως η επόμενη δημοτική αρχή που θα αναλάβουμε από 1-1-2011.
Επειδή οι προτεραιότητες μας είναι διαφορετικές για τον ενιαίο πλέον δήμο Λαγκαδά.
ΠΑΡΑΚΑΛΗ πρώτον να ματαιώσετε τις συγκεκριμένες δημοπρατήσεις, και να μην δημοπρατήσετε τυχόν άλλα έργα μέχρι 31-12-2010 ώστε τα συγκεκριμένα έργα να δημοπρατηθούν στο μέλλον εφ’ όσον τύχουν της εγκρίσεως μας και εφ’ όσον συνάδουν με τις προτεραιότητές μας και
δεύτερον να μην υπογράψετε τις συμβάσεις κατασκευής με τους μειοδότες εργολήπτες για όσα δημοπρατήσατε από 15-11-2010 μέχρι σήμερα, για τα οποία είχατε τουλάχιστον την ηθική υποχρέωση να μας ενημερώσετε, πράγμα το οποίο δεν πράξατε.
Εάν δε επιμείνετε στην δημοπράτηση, παρακαλώ να παραδώσετε με απόδειξη παραλαβής φωτοαντίγραφο της παρούσας στους εργολήπτες που θα πάρουν μέρος στη δημοπράτηση, ώστε να λάβουν γνώση των προθέσεων μας και να αναλάβουν τον κίνδυνο για κάθε ζημία τους από την πιθανή ματαίωση του έργου από τη νέα διοίκηση.
Εφ όσον δεν παραδώσετε φωτοαντίγραφο της παρούσας, όπως πιο πάνω σας ζητάμε, τότε για κάθε πιθανή ζημία εργολήπτη που θα πάρει μέρος στην δημοπράτηση, θα ευθύνεστε ατομικά ως φυσικό πρόσωπο και όχι το νομικό πρόσωπο του νέου Δήμου Λαγκαδά, τις οποίες ευθύνη και αποζημίωση θα σας ζητήσουμε στο μέλλον.
Η παρούσα να πρωτοκολληθεί άμεσα με σημερινή ημερομηνία στο πρωτόκολλο του Δήμου στον οποίο απευθύνεται για να του γίνει γνωστό και για τις νόμιμες συνέπειες.
 
Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΜΑΡΓΙΟΥΛΑΣ
   

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium