Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/6/2024 13:29:47Επισκέπτες Online: 539


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ
13-12-2010
ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ


Ενας από τους βασικότερους παίκτες του ΕΡΜΗ Λαγκαδά, ο Ντάρκο Ράλλης,  δέχτηκε ισχυρό χτύπημα κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Πιερικό, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί επειγόντως στη μύτη, εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

Μόλις στο 7ο λεπτό κι ενώ ο Ερμής με μπροστάρη τον Ράλλη κέρδιζε με 13 - 19, ο αρχηγός του Ερμή δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα από τον Παπαχρήστο με τον αγκώνα, κάτι που προκάλεσε κάταγμα στη μύτη ενώ άφησε αιμόφυρτο τον Ράλλη για 15 λεπτά στην άκρη του γηπέδου. Μάλιστα ο αθλητής του Πιερικού μετά το χτύπημα έβρισε τον Ράλλη που ήταν άιμόφυρτος στο παρκέ!

Η συνέχεια εξελίχθηκε αρνητικά για τον Ερμή, ο οποίος έχασε δίκαια με 73 - 66, μέσα σε ένα "γιορτινό κλίμα" που δημιούργησαν πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία βρέθηκαν για συγκεκριμένο λόγο πίσω από τον πάγκο του Ερμή. Οι 50 περίπου φίλοι του Ερμή αφού τους άλλαξαν τρεις φορές θέση, τελικά είδαν το παιχνίδι από την ακριβώς αντίθετη γωνία από τον πάγκο του Ερμή.

Απορία, οργή και απογοήτευση εξέφρασε ο πατέρας του Ράλλη στον οποίο και απαγορεύτηκε η είσοδος στα αποδυτηρία του Ερμή στο ημίχρονο, από τους διοικούντες του Πιερικού! Φαίνεται ότι κρίθηκε παράλογο του αίτημά του να δεί τον γιο του ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος για αρκετή ώρα! Η ίδια απαγόρευση υπήρξε και προς τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο των διαιτητών για να τους ζητήσει να σημειωθεί ο τραυματισμός του αθλητή στο φύλλο αγώνος!

Κατευθείαν στο χειρουργείο

Επειγόντως στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Ντάρκο Ράλλης, μετά το τέλος του αγώνα καθώς υπήρχε πολύωρη ακατάσχετη αιμορραγία. Ο Ράλλης διακομίστηκε στην κλινική Άγιος Λουκάς, όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα για να αποφύγει άλλους κινδύνους. Τον αθλητή χειρούργησε ο κος Μάλτας Βασίλης, ο οποίος ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και μετέβη άμεσα στην κλινική. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις η ζημία αποκαταστάθηκε, ενώ η έγκαιρη επέμβαση βοήθησε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε εγκεφαλικά νεύρα.

Ο Ράλλης παραμένει κλινήρης, ενώ είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερμή, κάτι που αποτελεί μέγιστο πλήγμα για την ομάδα που χάνει τον ηγέτη και αρχηγό της. Δίπλα στον αθλητή βρίσκεται η οικογένεια του και σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι το ενδιαφέρον για τον αθλητή δεν ήρθε ποτέ από εκείνον που το προκάλεσε, ούτε φυσικά από τη διοίκηση του εν λόγω αθλητή. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium