Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/6/2023 10:41:03 Επισκέπτες Online: 422


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ
08-12-2014
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ


Eνα δημιουργικό χόμπι που θα σας μαγέψει!

Νέο τμήμα για όσες και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Λαγκαδά από τον Κολυμβητικό Σύλλογο Λαγκαδά. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 10 - 12 το πρωί στο κτίριο του 2ου δημοτικού σχολείου Λαγκαδά και το κόστος είναι μόλις 15 € το μήνα.

 Υπεύθυνη του τμήματος είναι η αρχιτέκτονας και καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Λαγκαδά Ευαγγελία Στεργίου, η οποία μας αναφέρει πως «το χειροποίητο κόσμημα είναι έμπνευση και δημιουργία, καθώς είναι πολύ γοητευτικό να συνδυάζεις τόσο διαφορετικά μεταξύ τους υλικά και με λίγη φαντασία και επεξεργασία να γεννιέται απ’ αυτά ένα νέο αντικείμενο, ένα έργο τέχνης».

Στα μαθήματα διδάσκονται διάφορες τεχνικές, όπως κατασκευή κοσμημάτων με χάντρα, σύρμα, ντίζα, καλάϊ, τύπου βιτρώ, υγρό γυαλί και κοπή - κόλληση - επεξεργασία μετάλλων.Η Ευαγγελία Στεργίου ασχολείται με το κόσμημα από το 2006 και έχει συμμετάσχει κατά καιρούς με δικές της συλλογές σε διάφορες εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη.

Για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο τμήμα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ευαγγελία Στεργίου στο τηλ. 6945510788.

Παράλληλα, ο Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά διαθέτει τμήματα μπατίκ (ζωγραφική πάνω σε ύφασμα), κοπτικής - ραπτικής, πλεξίματος, ελεύθερου σχεδίου και σκίτσου. Στο τμήμα μπατίκ διδάσκει η Πόπη Ευσταθιάδου (τηλ. 6937438224), στα τμήματα κοπτικής - ραπτικής και πλεξίματος (με βελόνες και βελονάκι) η Μαριάνθη Καπλαντζή (τηλ. 6936888018), στο ελεύθερο σχέδιο η Ευαγγελία Στεργίου (τηλ. 6945510788) και στο σκίτσο - κόμιξ για παιδιά ο Δημήτρης Νικολαϊδης (τηλ. 6979656424). Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους αντίστοιχους εκπαιδευτές για λεπτομέρειες και εγγραφές στα τμήματα. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium