Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/2/2023 08:32:33

 Επισκέπτες Online: 446


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ: "Το ποτάμι θα λειτουργήσει ως καταλύτης"
08-01-2015
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ: "Το ποτάμι θα λειτουργήσει ως καταλύτης"

«Πρέπει να κινηθούμε ενωμένοι. Να βάλουμε πάνω από όλα το καλό της χώρας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το «Ποτάμι», Κατερίνα Μάρκου σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Η ώρα της κάλπης» του MEGA και το δημοσιογράφο Μανώλη Καψή.

Η κ. Μάρκου στην ερώτηση εάν το «Ποτάμι» φοβάται μια ολική καταστροφή της χώρας σημείωσε ότι: «πρέπει να έχουμε κοινούς παρονομαστές. Θεωρώ πως δεν θα υπάρξει Grexit. Είναι θωρακισμένες οι καταθέσεις των Ελλήνων και οι τράπεζες υπό μία προϋπόθεση όμως: ότι στις 26 Ιανουαρίου θα έχουμε κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση συμβιβασμού και συνεργασίας. Το Ποτάμι μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης. Να βάλει στο τραπέζι τους δυο μονομάχους, τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε λύσεις για το καλό της χώρας».

Η ίδια συμπλήρωσε πως «μπορούμε να συνεργαστούμε για να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας τουλάχιστον για τα βασικά θέματα. Το πρόβλημα της Ελλάδας μέχρι τώρα ήταν ότι κάθε λίγο και λιγάκι που άλλαζε όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και ένας υπουργός λαμβάνονταν διαφορετικές αποφάσεις. Σε ένα ζήτημα όπως είναι το χρέος πρέπει να υπάρξει κοινή απόφαση για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Δεν συζητάμε για έξοδο από το ευρώ, την Ευρώπη και την ευρωζώνη. Αυτά είναι αστεία».

Η Κατερίνα Μάρκου υπογράμμισε επίσης: «το Ποτάμι θέλει συνεργασίες για να διαπραγματευτούμε». «Αλλά αν διαπραγματευτούμε και δεν δημιουργηθούν δουλειές και εισοδήματα, γιατί κανένας δεν μιλάει για αυτά αφού οι περισσότεροι μιλούν για επιδόματα και συσσίτια, δεν κάνουμε τίποτα ως χώρα. Κανένας δεν μιλάει για το πώς θα στηριχτούν οι επιχειρήσεις, το πώς θα βοηθήσουν τους νέους να επιχειρήσουν, τι θα γίνει με αυτούς που άντεξαν την περίοδο της κρίσης».


Η υποψήφια βουλευτής εξέφρασε τέλος την πεποίθηση πως το «Ποτάμι» θα είναι η τρίτη δύναμη. «Ουσιαστικά τώρα ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Ελπίζουμε πως θα είμαστε το τρίτο κόμμα. Τα μηνύματα που παίρνω είναι πολύ θετικά. Λέμε ναι στις διαπραγματεύσεις για το καλό της χώρας. Πρέπει να υπάρξει εθνική στρατηγική για τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Το Ποτάμι θα λειτουργήσει ως καταλύτης για να φέρει και τα άλλα κόμματα στο τραπέζι της συζήτησης» είπε χαρακτηριστικά.

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium