Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2022 07:03:50
    Επισκέπτες Online: 384


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κατερίνα Μάρκου: «Προσπάθησα να είμαι δίπλα σε όποιον είχε πρόβλημα»
12-01-2015
Κατερίνα Μάρκου: «Προσπάθησα να είμαι δίπλα σε όποιον είχε πρόβλημα»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερό κόμμα μόνο στα χαρτιά». Αυτό τόνισε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, η υποψήφια βουλευτής της Β’ Περιφέρειας με το «Ποτάμι» Κατερίνα Μάρκου. Εξέφρασε την πεποίθηση πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη θα έρθει τρίτο και θα είναι καταλύτης των εξελίξεων για την επόμενη ημέρα.

Η πρώην βουλευτής εξέφρασε την εκτίμηση πως το «Ποτάμι» θα είναι τρίτο μετά τις εκλογές και ότι θα «αναγκάσει τους δυο μονομάχους τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν για τα σημαντικά προβλήματα της χώρας». «Μόνο κακό μπορεί να κάνει στη χώρα αυτή η κοκορομαχία» ανέφερε η κ. Μάρκου χαρακτηριστικά.

«Το Ποτάμι θα λειτουργήσει ως καταλύτης. Πρέπει η χώρα την επόμενη ημέρα να έχει σταθερή πολιτική. Δεν γίνεται να αλλάζουν οι πολιτικές κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση αλλά και ο υπουργός» σημείωσε η κ. Μάρκου. Εκτίμησε δε πως εάν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι υψηλά η χώρα δεν μπορεί να αποφύγει τις δεύτερες εκλογές επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση θα επιδιώξει την αυτοδυναμία.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως τοποθετεί τον εαυτό της στο «προοδευτικό κέντρο» και πως οι σταυροί που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές περιείχαν εντολή με πολιτικές στις οποίες παρέμεινε πιστή και αμετακίνητη μέχρι σήμερα ενώ υπογράμμισε πως, όπως φαίνεται, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ αλλά και το νεοσύστατο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα μείνουν εκτός Βουλής.

Για την πορεία του «Ποταμιού» στη Β’ Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «ο κόσμος δέχεται την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη και του κόμματος. Το Ποτάμι είναι καινούργιο, ελεύθερο και δέχεται τους πάντες, καθώς δεν έχει κομματική γραμμή». Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης είπε ότι στελεχώνεται από αξιόλογους ανθρώπους, με ρεαλιστικές προτάσεις που έχουν εργαστεί στη ζωή τους, κάτι που κάνει και η ίδια.

Σε ερώτηση γιατί να την ψηφίσει κάποιος απάντησε ότι γνωρίζει την περιοχή και τα προβλήματα της δεύτερης Περιφέρειας και πως μέσα από την προηγούμενη κοινοβουλευτική της θητεία και μέσα από τις παρεμβάσεις της επεδίωξε την επίλυσή τους. «Κάθε περιοχή έχει και από ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα λύματα που πέφτουν στον Αξιό από τα Σκόπια στην Σίνδο, στο Ωραιόκαστρο δεν υπάρχει χαρτογράφηση των ρεμάτων, σε όλο το νομό κάθε Σεπτέμβριο καθυστερούν να εγκριθούν κονδύλια για την μεταφορά των μαθητών. Προέρχομαι από το Λαγκαδά αλλά είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους της Β’ Περιφέρειας. Είχα μια άριστη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, τους δημάρχους. Προωθούσα κάθε πρόβλημα στη Βουλή για να γίνει γνωστό και να λυθεί. Και αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω εάν ο κόσμος στηρίξει την υποψηφιότητά μου» κατέληξε η κ. Μάρκου.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη συνάντηση της Κατερίνας Μάρκου με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium