Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/12/2021 20:46:32


    Επισκέπτες Online: 993


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ακαλίδης Σταύρος: Τώρα είναι η ώρα της Θεσσαλονίκης
14-01-2015
Ακαλίδης Σταύρος: Τώρα είναι η ώρα της Θεσσαλονίκης


Υποψήφιος Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη

Στις εκλογές που έρχονται, θα κριθεί το μέλλον της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια. Θα  κριθεί το μέλλον όλων μας  και πρώτα απ΄ όλα το μέλλον της νέας γενιάς, το μέλλον των παιδιών μας. Η κρισιμότητα των εκλογών, εδράζεται από την αδήριτη ανάγκη, η χώρα να σταθεροποιήσει την πορεία της στην Ενωμένη Ευρώπη, να παραμείνει  στην Ευρωζώνη και στο ευρώ. Μόνο  υπό την προϋπόθεση αυτή,  έστω με δυσκολίες και θυσίες από όλους μας, η πορεία της πατρίδας μας προς ένα καλύτερο μέλλον θα εξασφαλιστεί.

H πατρίδα μας χρειάζεται χρόνο για να σταθεροποιήσει την οικονομία της, να αποκτηθεί η απαραίτητη ρευστότητα, που θα αποδοθεί στην Επιχειρηματική Κοινότητα, στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, στην Αγροτική Παραγωγή, στους Αλιείς, στους Κτηνοτρόφους, σε όλη την πραγματική οικονομία. Σε αυτή τη δύσκολη πορεία, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους άνεργους, στους νέους, το μέλλον της πατρίδας μας, στους συνταξιούχους. Στόχος μας, να δημιουργήσουμε και πάλι τις προϋποθέσεις για οικονομική ανάπτυξη σε σταθερές τώρα πια βάσεις, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα βασίζεται στην Ελληνική παραγωγή, διασφαλίζοντας την ποιότητα προϊόντων και Υπηρεσιών. 

O Νομός μας, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να είναι απούσα από το τραπέζι των αποφάσεων, όπου κρίνεται το οικονομικό και αναπτυξιακό μέλλον ολόκληρων περιοχών της χώρας. Η πλήρης, ορθολογική διαχείριση και αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ είναι το ζητούμενο.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Από την οικονομική της ανάπτυξη, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία οικονομικής αναγέννησης της πατρίδας μας. Ο Νομός μας έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε ατμομηχανή ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας. Διαθέτουμε τις υποδομές, που συνεχώς χρειάζεται να τις βελτιώνουμε με σύγχρονα υλικά και μεθόδους οργάνωσης, όπως το λιμάνι, το αεροδρόμιο, ο σιδηροδρομικός σταθμός, είμαστε η πύλη των Βαλκανίων και της Ευρώπης, πρέπει να εκμεταλλευθούμε τις δυνατότητές μας. Η ανασύσταση των βιομηχανικών υποδομών, τα αγροτικά μας προϊόντα, ο θαλάσσιος πλούτος της περιοχής, η κτηνοτροφία μας, να κυριεύσουν τις αγορές του εξωτερικού, χρειάζεται όραμα, σχεδιασμός και προγραμματισμός κινήσεων και πρακτικών, χρειάζεται βούληση.

Συμπολίτες μου, ύστερα από χρόνια στον πυρήνα της Κεντρικής Διοίκησης του Κράτους, έχοντας διατελέσει σύμβουλος Υπουργείων ως Πολιτικός και Διοικητικός Επιστήμονας και έχοντας αποκομίσει γνώση και εμπειρία στη διοίκηση και διαχείριση κρατικών υποθέσεων, αποκτώντας γνώση του πολιτικού και διοικητικού περιβάλλοντος στο οποίο σχεδιάζονται και αποφασίζονται πολιτικές, που καθορίζουν τη μοίρα των πολιτών και της χώρας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ  Ε. Βενιζέλου για πανστρατιά των δυνάμεων της δημοκρατικής μας παράταξης στην κρίσιμη εκλογική μάχη, πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ την εμπιστοσύνη σας, ως υποψήφιος Βουλευτής της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ζητώντας την ψήφο σας προς το πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υποστήριξή σας.

ΣΤΑΥΡΟΣ  Γ.  ΑΚΑΛΙΔΗΣ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium